Седмичен любовен хороскоп за 29 април - 3 май 2024


Седмичен любовен хороскоп за 29 април - 3 май 2024
Снимка: Pixabay.com

Ето какво са ви замислили звездите и планените в любовен план за тази седмица според зодията ви!

Овен

Намирате се в сериозен период на затвърждаване на отношенията си. Седмицата е идеална, за да започнете да поправяте стари грешки и да водите задълбочени разговори.

Телец

Излизате с някого? Това без съмнение ще ви донесе щастие и романтика. Позитивността ви изпълва, а това ще ви направи и още по-привлекателни за представителите на противоположния пол.

Вижте още: Таро карта за всяка зодия за 29 април 2024

Близнаци

Възможно е любимият човек да действа необмислено с общите ви средства или да премълчава нещо, свързано с тях. Поддържайте добра комуникация, за да следите нещата.

Рак

Поведението на любимия човек през тази седмица може да ви се стори твърде странно и да предизвика у вас силна ревност. Ще изчистите съмненията си само с откровен разговор, който не бива да отлагате.

Лъв

Разговор между вас и половинката ви ще ви накара да изпитвате още по-силни чувства един към друг. Ако вече живеете под един покрив, ще има много приятни мигове, на които да се насладите.

Дева

За да оберете плодовете на любовта, които ви очакват, е нужно да се потрудите много здраво. Бъдете търпеливи. Очакват ви романтични изненади от любимия човек.

Везни

Романтиката през тази седмица ви е гарантирана. Ще усещате хармония и ненаситна страст с всичките си сетива.

Скорпион

Ще ви е трудно да организирате ангажиментите си и да постигнете онази подреденост в отношенията, която желаете. Освен това ще се намират хора, които да объркват всичките ви планове.

Вижте още: Ето кои са 3-те зодии с най-силен характер

Стрелец

Когато става въпрос за любов, през тази седмица ще предпочитате да си затваряте очите, за да не виждате болезнената реалност. Финансови проблеми могат да нарушат хармонията между вас и половинката ви.

Козирог

Уви, няма да се чувствате щастливи във връзката си. Независимо дали сте готови или не, изисква се промяна. Действайте, за да привлечете положителната енергия в живота си.

Водолей

Не предизвиквайте излишно половинката си и не разрушавайте съществуващия мир само за да повишите адреналина или да разнообразите емоциите. Ще съжалявате.

Риби

Ако сте решили да пътувате с половинката си, сте на прав път. Очаква ви голям късмет по време на вашето пътуване. Ще се чувствате много добре само двамата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама