3 конкретни начина да го накарате да се обвърже


3 конкретни начина да го накарате да се обвърже
Снимка: iStock

Запознавали сте се с няколко прекрасни мъже, но някак си изглежда никога не сте успявали да преминете през първите няколко срещи и да започнете връзка. Сега, когато имате някой нов, има ли нещо, което можете да направите, за да сте сигурни, че човекът, с когото се виждате, ще ви покани на друга среща? Абсолютно! Представете си това: Ето ви, седите пред нов мъж, с когото се срещате. Може би сте на трета среща с него и се чудите какво мисли той. Химията е добра, разговорът протича без усилие и чувствате, че това е началото на нещо наистина специално. И определено може да бъде. Но преди да помислите, че той е вашата сродна душа и да рискувате да го изплашите с ентусиазма и мечтите си за бъдещето, забавете малко темпото. Малко вълнение е страхотно, но да изглеждате отчаяни е отблъскващо.

3 конкретни начина ще ви помогнат да го накарате да се обвърже:

1. Разберете, че неговото темпо е различно от вашето

Когато става въпрос за срещи и обвързване, мъжете обикновено действат в много по-различен - и по-бавен - времеви мащаб от жените. Разбира се, може да срещнете някои момчета, които ще ви "сигнализират" и ще ви изяснят намеренията си много бързо. Но това, с което обикновено ще се сблъскате, е, че на мъжете им отнема повече време, за да решат кога да станат сериозни с една конкретна жена. В началото един мъж тепърва опознава. Той се нуждае от време, за да се почувства комфортно с вас и да отпусне гарда си, преди да може да започне да ви вижда като част от живота си. Знаем, че е разочароващо, но това е нормално. Само като имате това предвид ще ви спести много тревоги, когато човек не "движи нещата" по начина, по който смятате, че трябва.

Вижте още: 5 малки неща, които ме отвориха към страстната любов

2. Избягвайте да правите прибързани заключения и да го отблъсквате

Много жени не подхождат към ранните срещи по този начин, въпреки че усещат интензивна химия с мъж и си мислят "Това е". Така че, вместо просто да се насладят на първите няколко срещи и да присъстват в момента, те вече се държат като във връзка. Мислят за бъдещето. Наричаме това "незабавна връзка" – това се случва, когато приемете, че вие ​​двамата сте сигурен елемент твърде рано. Привличането към незабавната връзка работи срещу вас по няколко начина: Първо, заслепява ви за потенциални червени знамена. Когато стесните фокуса си до един човек като този, в крайна сметка се обвързвате с него, преди да разберете важни неща за него. Второ, мъжът ще усети, че вече сте решили, че той е за вас и ще почувства очакване да го изпълни, когато може още да не е готов. Той ще се почувства притиснат и може да се оттегли. И така, какво означава това за вас?

Вижте още: Ако той се отдръпва, направете следните неща, за да си го върнете

 3. Следвайте темпото му и го опознайте

Това означава, че най-доброто нещо за вас е да правите същото, което прави един мъж. Използвайте първите няколко срещи, за да разберете дали харесвате този човек и дали той е подходящ за вас. Да отделяте време по този начин е добре поради няколко причини:

  • Вие трябва да вземете информирано решение дали той си заслужава вашето време.
  • Предотвратявате да се увлечете твърде много от мъж, преди да разберете дали той си заслужава.
  • Защитавате се да не ви разбият сърцето. 

Така че, въпреки че мъжете правят странни неща, това е един пример, в който трябва да следвате темпото на човек. Отнасяйте се към тези ранни етапи на запознанство като към мъж - отделете време, забавлявайте се и се грижете за себе си. И дори някой човек да ви каже, че е готов бързо да влезе в по-сериозна връзка, най-добре е да забавите нещата, за да разберете какво представлява този човек. Когато оставите и на двамата пространството да се опознаете без очаквания и предположения, вие създавате правилните условия за развитие на истинска връзка. Ще изградите солидна основа от положителни споделени преживявания, които ще ви сближават все повече и повече.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама