Ако той се отдръпва, направете следните неща, за да си го върнете


Ако той се отдръпва, направете следните неща, за да си го върнете
Снимка: iStock

Защо мъжете се отдръпват в ранните етапи? Това е твърде често срещан въпрос. Повечето жени са запознати с това разтърсващо чувство, когато излизате с човек, когото наистина харесвате, и всичко изглежда, че върви добре, докато изведнъж не е така.

Изведнъж той сякаш се отдръпва. Не се вълнува толкова от вас, не е толкова отзивчив, изчезва за часове или дни, просто вече го няма, не по начина, по който е бил в началото.

Какво става? Нещо ли сте казали? Нещо, което сте направили? Нещо, което НЕ сте направили?

Умът ви се върти и върти в търсене на отговор и накрая просто се чувствате изтощени и победени, а също и наистина тъжни, че целият потенциал на магическата връзка, която можеше да бъде, бавно изчезва в дим.

Най-лошото е, ако това е модел за вас, ако сте преживели подобни неща многократно. Как да не го приемате лично? Може би това означава, че вие сте проблемът. Не се притеснявайте, вероятно не сте и не сте обречена. Нека да го разбием и да видим точно защо мъжете се отдръпват в ранните етапи и какво трябва да направите, за да си го върнете обратно.

Често срещани причини мъжете да се отдръпнат в началото:

В живота му се случва нещо друго, което изисква неговата енергия и внимание и няма нищо общо с вас.

Правите нещо, което го кара да се отдръпне (т.е. държите се на твърде нуждаещо се/прилепнало/отчаяно/взискателно).

Има съмнения относно връзката.

Той смята, че нещата се развиват твърде бързо и иска да ги забави.

Той не се интересува толкова от вас.

Ако човек се отдръпва, има вероятност това да е поради една от тези причини. Ако наистина се вгледате и се вслушате в инстинктите си, сигурни сме, че ще разберете кой е най-подходящият за вашата ситуация.

Вижте още: Ще съжалявате, ако се разделите с мъжете от тези 3 зодии

Как да си го върнете

Всъщност е много просто. Трябва да се съсредоточите върху това просто да сте ОК със ситуацията такава, каквато е. Не поставяйте изисквания или очаквания към него. Просто го оставете да действа и вървете с него.

Ако той не е официалното ви гадже, тогава не се дръжте като негова приятелка. Не се затваряйте за други момчета и не премахвайте профилите си за запознанства. Бъдете толкова отдадени на него, колкото той на вас. Ако каже, че не иска да сложи етикет върху отношенията ви точно сега, тогава не се "изваждайте от пазара". 

Ако той не ви е заявил ясно и изрично, че сте негови, вие сте свободни да правите каквото искате. Не влизайте изцяло и не се навеждайте назад, за да му угодите в опит да му покажете каква страхотна приятелка бихте били. Това е просто прикрито отчаяние и нужда.

Голяма грешка е да слагате всичките си яйца в една кошница, за да не бъдете опустошени.

Вижте още: 10 признака, че връзката ви е на своя финал

Така че дръжте възможностите си отворени. Това не означава, че трябва да жонглирате с срещи с десет мъже наведнъж. Може би няма човек, с когото искате да се срещате точно в този момент. Това е добре, просто се дръжте отворени за възможността да излизате с други мъже, не се обвързвайте психически с този човек, който не се е обвързал с вас.

Друг важен момент е да се съсредоточите върху това да обичате себе си и живота си. Имайте балансиран живот, пълен с хора, които обичате, и дейности, които харесвате. Правете всичко, което ви кара да се чувствате щастливи и живи. Правете тези неща като приоритет.

Ако имате проблеми, които все още ви преследват от миналото ви, може би от вашето възпитание или предишни връзки, тогава се справете с тях! Проблемите не се решават сами. А наранените чувства не изчезват само защото остават непризнати. Преодолявайте всичко, което ви спъва, за да можете да бъдете най-доброто от себе си и да имате връзката, която винаги сте искали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама