Таро карта за всяка зодия за 2 май 2024


Таро карта за всяка зодия за 2 май 2024
Снимка: istockphoto.com

Дневната Таро карта разкрива какво да очакват зодиите от съдбата на 1 май 2024.

Овен - Колелото на късмета

Късметът може да ви намери, където и да сте. Мислете позитивно. Вашият професионален живот върви към надграждане. Важен проект или ситуация, по която сте работили, ще ви даде това, което искате и от което се нуждаете.

Телец - Десет пентакли

Направихте точно това, което казахте, че ще направите, и сега работата е завършена. Сякаш тежест от раменете ви падна. Сега можете да дишате и да живеете живота на мечтите си свободно.

Вижте още: Месечен любовен хороскоп за май 2024

Близнаци - Страница с жезли

Ново начало е това, от което се нуждаете. Време е да започнете отново с нов начин на мислене, като вземете уроците, които сте научили, и ги приложите към бъдещето си.

Рак - Шест чаши

Това е емоционално време за вас. Вие сте сантиментални и се чувствате малко меланхолични. Добре е да подредите емоциите си точно сега. Дайте си време да ги обработите.

Лъв - Седем пентакли, обърната

Случват ви се много неща и е трудно да се справите с всичко. Помислете за писане на по-строг график, който да ви помогне да следите всеки елемент от списъка си. Можете също така да разгледате различни приложения, за да видите дали помагат.

Дева - Рицар на мечовете, обърната

Вие сте влюбени и може би другият човек не го знае или не се чувства по същия начин. Фокусирайте се върху себе си и се грижете за сърцето си.

Везни – Смърт

Краят на нещо е начало на нова глава. Вие сте надраснали миналото, заради което напредвате в нова посока.

Вижте още: 3 зодии, които ще ударят джакпота преди Великден

Скорпион - Страница с мечове, обърната

Искате да знаете нещо, но изглежда, че отговорът не е за вас в момента. Нещата идват при вас, когато моментът е подходящ. Не е нужно да го насилвате.

Стрелец – Йерофантът

Правилата съществуват с причина. Искате да направите нещо по ваш собствен начин. Мислите, че вашият пряк път или метод е по-добър от това, което другите ви предлагат. Бъдете готови да поемете отговорност за това решение.

Козирог – Магьосникът

Имате много добри качества и черти и когато хората ви казват, че трябва да правите еди какво си, това може да ви обърка, особено ако не сте сигурни каква е целта на живота ви. След като сте сигурни в себе си, гласът на другите вече няма да ви влияе негативно.

Водолей - Осмица жезли

Опитвате нещо ново и вълнуващо, поради което животът ви се струва като приключение. Направете много снимки за бъдещи спомени.

Риби - Асо чаши

Може ли това да е началото на нова връзка? Звездите са подредени точно така, че основата на любовта да се задълбочи. Готови сте да срещнете някого или да видите как партньорството ви пуска дълбоки корени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама