Таро карта за всяка зодия за 3 май 2024


Таро карта за всяка зодия за 3 май 2024
Снимка: iStock

Ето какво е изтеглила дългата ръка на Таро за всяка зодия.

Овен – Слънцето

Тази карта Таро означава брилянтен ден, изпълнен с възможности и изобилие. Разчитайте на тази енергия и бъдете продуктивни. Ще постигнете невероятни резултати.

Телец – Кулата

Когато човек получи тази карта Таро, това показва внезапна беда. Ще видите, че въпросният инцидент е краткотраен, но най-добре бъдете нащрек.

Близнаци – Луната

Предателството реже като нож. Може да разберете, че вашите очаквания са повече от това, което даден човек може да изпълни. Прошката е ключова.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за май 2024

Рак - Три жезли

Изобретателното мислене и вдъхновяващата мисъл са ключът към вашия успех днес. Тази карта Таро обозначава продуктивен период от време.

Лъв – Йерофантът

Нямате нищо против да прескочите правилата, ако е необходимо. Днешният ден обаче може да бъде разочароващ, ако искате да поемете риск или да започнете нещо ново.

Дева – Магьосникът

Толкова много таланти, а толкова малко време. Искате да бъдете навсякъде наведнъж. Опитайте се да приоритизирате.

Везни – Звездата

Подхождайте духовно към житейските проблеми. Молитвата е чудесен начин да се свържете отново с вашата висша сила. Можете да се молите цял ден, за да се освободите от притесненията си.

Скорпион – Смърт

Раздялата никога не е лесна. В момента преминавате през процес на скръб, който се чувства болезнен и мрачен. Може да ви се струва, че болката ви никога няма да свърши, но ще свърши.

Стрелец – Дяволът

Когато решите да се откажете от нещо, което правите през цялото време - пушене, псуване, пиене или ядене на нездравословна храна - винаги е по-трудно в началото. Дайте си няколко дни.

Вижте още: Месечен любовен хороскоп за май 2024

Козирог - Два меча

Вие имате свой начин да правите нещата, а половинката има своя. Срещнете се по средата. Компромисът може да не изглежда привлекателно, но може да е най-бързият път към мир във връзката ви.

Водолей - Четворка пентакли

Да бъдете организирани може да бъде предизвикателство. Опитайте се да създадете система. Намирането на това, което работи за вас, отнема време.

Риби - Пет жезли

Творчеството е объркано, а да имаш въображение е сложно. Позволете си свободата да играете и оцветявате извън линиите. Оставете идеите си да се движат. След това ги сортирайте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама