Ето КОЙ пере гащите на Благой Георгиев в Survivor (ВИДЕО)


Ето КОЙ пере гащите на Благой Георгиев в Survivor (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Един скандал в Survivor успя да изкара "мръсното бельо" на участниците, но не в преносен, а в напълно буквален смисъл.

Вижте още: Скандално: Бащата на Айлин от "Ергенът": Да си го слага, с който иска

Решението на Благой Георгиев - актрисата Снежана Макавеева и приятелката ѝ Божана Кацарова да преминат в конкурентния отбор на "Войните", предизвика гнева на двете участнички и доведе до пикантния въпрос - Кой пере гащите на Благо?

Оказва се, че това е фолк певицата Татяна, с която жълтата преса ги свързва като бивши любовници.

Разкритието за мръсното бельо на футболиста направи Снежана Макавеева. "На Благо му остана човек, който да му пере гащите. Това е Татяна Къцова", заяви актрисата.

Татяна не остана длъжна на Макавеева: "Само, че Татяна Къцова прави и много други неща и за разлика от някои жени, нашите мъже винаги са приветливи!", категорична беше фолк певицата.

На въпрос от Ваня Джаферович към Татяна: "Ти марионетка ли си на Благо?", фолкаджийката отговори: "Каквото и да чуя от Снежана и Божана, нищо няма да ме учуди. Жалко, че трябва да изпадаме в такива подробности. Чалга певиците освен да изглеждат добре, могат да правят още хиляди неща. Освен да пера и да се грижа за цялото племе, мога да готвя и да чистя. Не се срамувам, че съм чалга певица, напротив. А от Снежана и Божана чух такива думи и цинизми от устата им, че не ми е удобно да ги повторя. Живи и здрави да са, нямам лоши чувства към тях."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама