Скандално: Бащата на Айлин от "Ергенът": Да си го "слага", с който иска


Скандално: Бащата на Айлин от "Ергенът": Да си го "слага", с който иска
Снимка: bTV

Оказва се, че доста разкрепостената участничка в "Ергенът" - Айлин Бобева, има не по-малко скандален баща.

Вижте още: Високо напрежение в "Ергенът": Много злоба към Валерия от участничките (ВИДЕО)

Откакто шампионката по карате влезна в предаването, в медиите излезнаха пикантни подробности както за нея, така ѝ за баща ѝ Ресми Бобев.

И докато клюките за Айлин за връзка с фолкпевеца Меди изглеждат някак очаквано, предвид имиджа, който гради синеоката изкусителка, то информацията за баща ѝ Ресми Бобев определено скандализира. Таткото на каратистката е учител по физкултура, а името му се появи в медиите след като за първи път в Блгария учител осъди свои ученик за обида.

14-годишният Теодор от Механотехникума в Пирдоп се обърнал към Ресми Бобев с обръщението "Госпожо" и макар ученикът да твърди, че го е направил неволно, съдът в Пирдоп, отрежда, че с това е уронило престижа и честта на преподавателя си. Историята става още по-заплетена, когато майката на 14-годишния Тодор заявява, че на училищни камери  е записано как Ресми Бобев напада сина ѝ.

Вижте още: Коя участничка сте от "Ергенът" според зодията ви (първа част)

Ако името Ресми Бобев ви звучи познато - това не е случайно. Той участваше в един от сезоните на "Гласът на България"

Бащата на Айлин излезе преди нялкоко дни с позиция по казусите с обвиненията към него във физически тормоз и участието на дъщеря му Айлин в "Ергенът".

Ето какво написа той:

"Кое всъщност е "срамна тайна", че баща ѝ е "пребил" ученик, на който му липсват първите 7 години, който псува и заплашва Учителката си в час и се заканва на Учителя си, че ако го хване на суплес ще му счупи врата...или че тя се снима с "ром", та даже саи излизали на "среща". Или вашето съществуване зависи от това какви "тайни" ще "разкриете... или в животеца ви нищо интересно не с случва. Бива да сте жълти, но вие кафявеете.... та и намирисвате бре!!! А ѝ да ви успокоя Дъщеря ми е на 23...скоро ще навърши 24. Здрави та да може да си го "слага " с когото поиска"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама