Коя участничка сте от "Ергенът" според зодията ви (първа част)


Коя участничка сте от "Ергенът" според зодията ви (първа част)
Снимка: bTV

Всички участнички е риалитито "Ерегенът" могат да се похвалят с изявени характери. Ние решихме да се разровим и да потърсим коя зодия се крие зад яркото присъствие на всяка дама от шоуто. И макар да симпатизираме на ергена Евгени - него няма как да разделим, но вижте с коя участничка от предаването делите една зодия, а може би и общи черти в характера.

Вижте още: Учителят Дънов за числото 6- много обича да кръшка, обича да лавира (ВИДЕО)

ОВЕН - Айлин

Айлин е родена на 5-и април и е от град Пирдоп. Зад крехката визия на синеоката красавица се крие характер на амбициозна жена, жадна за победи. Освен, че е европейска шампионка по карате, тя показва и доста силни амбиции да стане финалистка в предаването "Ергенът", където показа на най-желания пианист в България, че дори да не си тръгне от шоуто със сърцето му, то поне ще се върне в Пирдоп със страстната им целувка, като взе инициативата в свой ръце. Айлин е типична представителка на зодия Овен - това, което иска, не чака да ѝ бъде дадено, а просто си го взима.

ТЕЛЕЦ - Елисавета

Елисавета е родена на 14 май в град София. Тя е типична представителка на зодия Телец, които са известни в зодиака със своя усет към финансите. Амбициозната блондинка има собствен бизнес, който развива успешно. Като всеки здраво стъпил на земята Телец - това, което е най-важно за нея в характера на партньора ѝ, е да е стабилен. Дали артистичната душа на романтичния Евгени би могла да задоволи практичните изисквания, които Елисавета има към мъжкия пол обаче?

БЛИЗНАЦИ - Валерия

Валерия е родена на 25 май в град Плевен. Тя като един истински Близнак обича пътешествията и живота във всичките му цветове. Може би именно това е причината на 18 години да замине за Япония, където развива успешна кариера на модел. Близнаците, за разлика от Телците, които са стъпили на земята, предпочитат да "летят" в различни каузи или духовни практики. Така Валерия като истинска представителка на зодия Близнаци избира за своя мисия в живота да помага на бездомните животни и създава приют близо до родния ѝ град, в който раздава обичта си на пострадали котки и кучета. Дали обаче емоционалната моделка ще успее да се пребори с останалите участнички за любовта на Евгени?

ДЕВА - Крисия

Крисия е родена на 17-и септември в град Гоце Делчев. Като една истинска Дева, тя има куп изисквания за човека до себе си. Определя себе си като на организирана, та кой има смелостта да нарече една Дева разхвърляна? Крисия е насочила цялата си енергия в успешното развитие на кариерата си, но дали големите амбиции на певицата ще са по "нотите" на Евгени остава да видим в шоуто.

СТРЕЛЕЦ - Пам Велидис

Памела е родена на 6 декември в град Карнобат. Тя като истински ярък представител на зодия Стрелец не просто стреля, а винаги стрелата ѝ попада в целта. А доказателство за това е, че още с влизането си в риалитито се превърна не просто в любимка на Евгени, но и на голяма част от зрителите. Стрелците обожават предизвикателствата, не обичат да робуват на норми и стереотипи и най-важното - не се страхуват да заявяват себе си. Пам показва точно това в предаването, където изглежда последното, за което е влязла, е любовта на пианиста. Червенокосата фурия използва аудиторията на шоуто, за да бъде глас на всички онези момичета, които са предпочели да вложат сили в личностното си развитие, а не в постигането на перфектни физически форми.

ВОДОЛЕЙ - Мони Зенгиннер

Симона Стоева е родена на 23 януари в град Варна. Като истински Водолей - Мони трудно допуска непознати хора до себе си. Може би това беше причината тя да търси компанията на по-духовно настроени участнички, които носеха спокойствие на чувствителната ѝ натура, макар че визията ѝ - да бъдем честни, не се вписваше точно в тази компания. Водолеите са прями, когато не ги карате да говорят за собствените им чувства. Имат самочувствие и обичат да го демонстрират, защото по този начин пазят иначе плахата си душа. Да се опитате да разберете обаче кой седи зад зодия Водолей е като да вярвате, че съществуват 1 милион долара - знаете, че ги има, но малко са ги виждали. Може би точно невъзможността на Евгени да разбере нещо повече за Мони беше причината той да не ѝ подари роза и да се сбогува с нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама