Високо напрежение в "Ергенът": Много злоба към Валерия от участничките (ВИДЕО)


Високо напрежение в "Ергенът": Много злоба към Валерия от участничките (ВИДЕО)
Снимка: фейсбук

Валерия от "Ергенът", която до вчера участничките приемаха като миловидната закрилница на всички бездомни кученца и котенца, снощи успя да извади от равновесие всички жени в шоуто. Тя показа на дамите, че когато иска нещо -  директно си го взима, дори когато става дума за ерген.

Вижте още: Коя участничка сте от "Ергенът" според зодията ви (първа част)

В снощния епизод Евгени покани на групова среща половината кандидатки за неговото сърце, но Валерия не беше в гест листа.

И докато останалите момичета, които не бяха в компанията на най-желания пианист се жалваха, то крехката Валерия им показа, че неканеният гост не винаги е нежеланият гост.

"Не възнамерявам да слушам останалите момичета как се жалват, че Евгени го няма при нас. Нямам търпение, отивам да си сложа една рокля и отивам да видя Евгени", каза Валерия.

Напористата плевенчанка нахлу на груповия коктейл неканена и в целия си блясък отмъкна ергена пред шокираните погледи на останалите дами.

Последва страстна целувка между Валерия и Евгени, която явно доста се е харесала на пианиста, защото розата отиде право при моделката.

От всички зли коментари на участничките по повод постъпката на плевенчанката, най-шокиращ беше този на доскорошната ѝ приятелка Айлин.

"Как да се чувствам? Цирк... Не целува мен, а нея..."

На следващия ден злобните подхвърляния към Валерия не спряха.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама