Виктория от „Ергенът“: Уволниха ме заради Габриела, съдя БФС (ВИДЕО)


Виктория от „Ергенът“: Уволниха ме заради Габриела, съдя БФС (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Виктория Асенова определено бе от колоритните участнички в третия сезон на „Ергенът“. Тя отпадна от надпреварата за сърцето на Алек, но това не значи, че ще бъде забравена бързо. Оказва се, че брюнетката е в епицентъра на бурята, макар и извън имението, на родна територия. От днес, 22 април, Виктория вече не е част от екипа на Българския футболен съюз. Ето как коментира това Асенова в ефира на „Преди обед“.

Какъв е мотивът за уволнението от БФС

„Уронвам авторитета на Федерацията, което аз не смятам, че е така, защото почти две години съм си вършила работата на ниво. Ходила съм на доста командировки с УЕФА и ти, ако не си вършиш работата, няма да ти се преподпише договорът. Затова започваме процедура за съдебно дело срещу БФС. Истината, която разкрих за Габриела, е причината за моето отстранение. Може би Габриела сега се чувства горда с това нещо.“, призна Виктория.

Вижте още: Ново скандално разкритие на Виктория от "Ергенът"

„Работата ми беше приоритет номер 1 в живота ми и сега по този несправедлив начин аз да съм отстранена заради хора, които нямат отношения към ръководството, малко не е сериозно.“, допълни Виктория в подкаста „Надкаст“.

За отношенията ѝ с Алек

„Продължавам да съм влюбена. Все още имам чувства към Алек. Ако кажа, че не са се появявали мъже, ще излъжа, но просто аз не давам шанс, защото все още си мисля за моментитите, които имах в "Ергенът". С Алек се разбирахме много добре. Той осъзнаваше, че някъде с действията си ме е разочаровал и даде шанс на простотията и глупостта.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама