Ново скандално разкритие на Виктория от "Ергенът"


Ново скандално разкритие на Виктория от "Ергенът"
Снимка: bTV

Тази вечер (17 април) в "Ергенът" от 20:00 ч. по bTV едно от най-красивите кътчета в цялото Средиземноморие ще стане свидетел на поредната вълнуваща индивидуална среща на Алек с една от дамите, претендентки за неговото сърце. "Ще си устроим пир сред безкрайна синя шир, наши са земята и морето, даже и звездите на небето" – с тези думи най-желаният "ерген" на България ще отправи специална покана към избраницата си, а усамотението им ще бъде изпълнено с чувственост, емоции и романтика – дотолкова, че бизнесменът няма да скрие, че досега не е изпитвал нещо подобно.

Докато Алек плава на морско пътешествие с щастливката към китния остров Калки, момичетата в имението ще бъдат изправени пред поредното забавно групово предизвикателство. Наум е подготвил за тях специално плажно парти, на което обаче няма да се вдигат тостове с коктейли, а ще се "черпят"… знания. Водещият ще задава на участничките въпроси от най-различни сфери – история, литература, физика, химия, а дамата, която блесне с най-добри познания, ще спечели автоматична VIP покана за следващата групова среща, дори и да не е в списъка с поканените.

Вижте още: Няма да го познаете! Ето как е изглеждал Алек от "Ергенът" преди (СНИМКА)

По време на вечерния коктейл зрителите на bTV ще станат свидетели на поредното скандално разкритие на Виктория за друга от участничките, а "находката" ѝ неминуемо ще предизвика смут зад стените на красивото имение. В същото време, провокиран от дълбоко емоционален разговор, Алек ще разкрие дали е преживял изневяра и дали би простил подобно предателство. В края на вечерта предстои поредната "Церемония на Розата", след която още една от дамите ще трябва да се сбогува с най-желания "ерген".

Какво ще се случи на 18 април, четвъртък

В четвъртък вечер (18 април) е време за поредната групова среща в компанията на Алек, на която дамите ще трябва да отговарят на въпроса "сладко или гнусно" е определено действие от ежедневието на двама влюбени, които живеят заедно. Участничките, чиито отговори съвпадат с тези на Младенов, ще получат право на целувка пред всички останали. А тези, които са на различно мнение от него, ще трябва да внимават, защото "изгарят" при две разминавания. Последната оцеляла ще получи специална награда – първата роза за предстоящия вечерен коктейл.

Вижте още: Ще познаете ли Кристина от „Ергенът“ на тези СНИМКИ

Зрителите на bTV ще станат свидетели и на спонтанната покана на Алек към едно от момичетата за индивидуално усамотение с повече от страстен завършек. Разкритието на дамата, че по време на уединението им с Младенов са стигнали до интимност, ще разтърси имението из основи, а каква ще е развръзката, предстои да видим само в ефира на bTV. Очаква ни и една по-различна "Церемония на Розата", в която цветята няма да са червени, а златни.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама