Ето коя е новата снаха на Софи Маринова (СНИМКИ)


Ето коя е новата снаха на Софи Маринова (СНИМКИ)
Снимка: Facebook Софи Маринова

Лоренцо, синът на Софи Маринова, вече има зад гърба си доста голям актив от скандали. Младият мъж, който все още не може да се похвали нито със стабилна професия, нито със семейство, е единственият наследник на ромската перла Софи Маринова, което разбира се, идва с редица облаги.

Миналата година фамилията вдигна годеж за чудо и приказ на Лоренцо и Мария, но сватба така и нямаше. Певицата се отнасяше с годеницата като с истинска принцеса и споделяше, че се надява скоро да има внучета.

Вижте още: Владо Карамазов се съблече и показа мускули (СНИМКА)

Коя е новата снаха?

След разгрома на така чаканата и несъстояла се сватба, Лоренцо запазваше мълчание относно сегашната си половинка. Знаеше се, че двамата са се залюбили скоро след краха на отношенията му с Мария.

Ето, че новата му половинка се казва Катерина и се радва на одобрението на Софи. Младата дама е художничка, като миналата година се проявила на изложба за тетрални плакати за постановката "Приключенията на Доктор Дулитъл" на режисьорката Катя Петрова в "Столичен куклен театър".

Сега Софи Маринова заминава за Лондон, а заедно с нея ще пътуват Лоренцо и новото му гадже. Певицата обаче мълчи за бъдещите планове около новото гадже на сина си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама