K-pop певица влиза в "Белият лотос" (СНИМКА)


K-pop певица влиза в "Белият лотос" (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Вече ви съобщихме, че в новия сезон на "Белият лотос" ще има промени в актьорския състав и за наша радост ще има българско участие. Ето, че още един нов член се присъединява към екипа на хитовия сериал. 

Певицата Лиса от кей поп групата "Блекпинк" ще се появи в третия сезон на хитовия американски телевизионен сериал "Белият лотос", предадоха Ройтерс и АФП, цитирайки изданието "Варайъти". Това ще бъде актьорският дебют на изпълнителката.

В сериала на HBO Лиса ще участва с пълното си име - Лалиса Манобал, съобщи "Варайъти". Не се съобщава каква ще бъде ролята, която певицата ще изпълнява. Снимките на третия сезон на продукцията ще започнат този месец в Тайланд.

Вижте още: След Супербоул: Ъшър се е оженил за приятелката си (СНИМКА)

Повече за Лиса 

Като част от известната момичешка група "Блекпинк", Лиса е една от най-известните жени в родната си Южна Корея. Ролята й в шоуто може да увеличи популярността й сред американската публика, писа "Варайъти".

Миналата седмица певицата обяви, че е създала своя собствена компания - Lloud, която ще работа в сферата на музикалната и развлекателната индустрия.

Колежката на Лиса - Джени, участва в шоу заедно с Лили-Роуз Деп и Уикенд в драмата на HBO "Идолът" през 2023 г., припомня Ройтерс.

Четирите момичета от "Блекпинк" подновиха договорите си с южнокорейската звукозаписна компания YG Entertainment Inc в края на миналата година.

По-рано тази година групата постави световен рекорд за най-гледан музикален канал в YouTube, като абонатите надхвърлят 90 милиона, отбелязва Ройтерс.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама