15 красиви пожелания за Цветница


15 красиви пожелания за Цветница
Снимка: iStock

Цветница е един от най-пъстрите, ароматни и нежни празници в православния календар. Празник, на който празнуват голяма част от любимите ни жени, носещи цветни и красиви имена! Сигурни сме, че имате поне няколко човека, които да поздравите на Цветница, която се пада тази неделя, 28 април 2024. Почерпете вдъхновение от тези 15 красиви пожелания!

1.Честит имен ден, красиво цвете!

Животът нека не те плаши,

мечтите да са ти другар,

а щастието с теб да крачи,

като твой приятел стар.

2. Честита Цветница! Дано в живота ти има повече музика, смях и вълшебство. Помни, че след буря идва дъга, а дъждът прави цветята още по-красиви!

Вижте още: Традиции, които ще ви донесат късмет на Цветница

3. Слънце и радост в душата ти да свети, на теб, пролетно цвете! Бъди пъстра, красива и омайна, а любовта в душата ти – безкрайна!

4. Пожелавам ти цветна градина от любов да имаш, която да ти дава много сили. Продължавай бодро напред и чувствай се млада, желана, обичана!

5. Букет от най-сърдечни цветни пожелания приеми от мен. Нека в сърцето ти да има светлина, мислите ти да са нацъфтели красиви градини, домът ти да е пълен с детелини, а благоуханните аромати на мечтите ти да бъдат винаги с теб.

6. Честита Цветница! Нека извора на щастието се отвори сега и те засипе с всичките си богатства от здраве, любов и късмет!

7. Честита Цветница, мило момиче. Бъди в душата си ангел, а пред хората принцеса по-красива и от цветята! Нека всеки миг бъдеш дарявана с много любов от хората!

Вижте още: Как да изчислите вашия нумерологичен житейски път

8. Вятърът в гората, росата в тревата, слънцето в небето, розата в сърцето, всички те ти казват: „Празнувай днес цветното си име и бъди щастлива“!

9. Букет от най-сърдечни цветни пожелания приеми от мен. Нека в сърцето ти да има светлина, мислите ти да са нацъфтели красиви градини, домът ти да е пълен с детелини, а благоуханните аромати на мечтите ти да бъдат винаги с теб! Весел празник!

10. Ние не можем без цветята, те правят живота ни весел, пъстър, чист, красив. Така и аз не мога без теб, цвете мое! Честит имен ден!

11. Бъди като тревата – изправяй се, когато те газят! Бъди като кокичето – намирай топлина, дори в снега! Бъди като звездите – близка и далечна, даряваща любов и светлина! Честит име ден!

12. Честит имен ден!

Цветница е - най-красивият, пъстър и дъхав пролетен празник преди Великден!

Символ на възкресението и плодородието, на непреходната надежда за Бъдност.

Пожелавам ти здраве, надежда и успехи!

13. Честит празник! Пожелавам ти най-вече здраве и по пътя ти да няма тръни, а само красиви цветя.

14. Човек сам трябва да поддържа собствената си градина и украсява душата си, вместо да чака някой друг да му подари цветя. Пожелавам ти да си силна и все така борбена и да успяваш с лекота да постигаш мечтите си! Честит имен ден!

15. Не оставяй животът ти да бъде черно-бял, а го направи цветен като името ти! Желая ти да си все така красива като цвете и сияеща като слънцето! Честит имен ден!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама