Кийра Найтли ходила на терапия заради снимките на "Карибски пирати"


Кийра Найтли ходила на терапия заради снимките на "Карибски пирати"
Снимка: Getty Images

Кийра Найтли разкри, че няколко години е посещавала терапевт след появата си в "Карибски пирати". Когато се снима за хитовата поредица, тя е едва на 17 и това e било травмиращо за нея.

За тежестта на славата

На 17 британската актриса получава световно признание, след като играе Елизабет Суон в първия филм от поредицата - "Проклятието на Черната перла". И въпреки огромната популярност и признание, които ѝ донесе, звездата, сега на 38 години, призна, че тази роля е имала травматичен ефект върху нея.

 

В скорошно интервю Кийра обсъжда славата, с която е трябвало да се справя като тийнейджърка: "Намерих го за доста ужасяващо. Не съм екстроверт, така че ми беше трудно това ниво на контрол и слава. В някои отношения все още си дете. Беше травматично, но постави началото на останалата част от кариерата ми".

Вижте още: Вижте какво има в козметичната чантичка на Кийра Найтли (ВИДЕО)

Не съжалява за ролята си в "Карибски пирати"

"Аз съм невероятна късметлийка и кариерата ми е на място, където наистина ми харесва, и имам ниво на слава, което е много по-малко интензивно. Вече мога да се справя и това е страхотно. Но по това време не беше толкова страхотно и отне много години терапия, за да го разбера."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама