Междусъседска драма: Заплашиха Прея с убийство


Междусъседска драма: Заплашиха Прея с убийство
Снимка: Facebook Прея

Изглежда междусъседските кавги не са подминали и певицата Прея. При нея се стигнало дори до заплахи за убийство, които наистина изплашили екзотичната изпълнителка.

Драмата се разиграва през уикенда в кооперацията, в която бившата певицата на Николаос Цитиридис живее. А причината била напълно безобидна, поне по думи ѝ, пише "България днес".

Вижте още: Марта Вачкова призна защо изчезна за 2 години и какво е преживяла (ВИДЕО)

Какво сподели Прея

"Съседът ми ме заплаши с убийство, защото ме видя да боядисвам етажерка с черен спрей, а някой му бил някога надраскал номера на колата с черен спрей", разкри Прея.

Певицата била много изплашена от заплахите, тъй като според нея възможността да ѝ посегне била огромна.

Кога започват кавгите между тях

Проблемите между Прея и въпросния съсед са от повече от две години. Изпълнителка пробвала да стопли отношенията си със съседа, но без резултат. За да се стигне до неделя, когато чува думите: "Ще те убия!" от комшията.

"Изобщо не знам какво става в неговата глава. Шубе ме е. Абсолютно вярвам в намеренията му, защото заплахата беше предшествана от изключително дълъг психопатски разговор", разказва още разтревожено изпълнителката.

Щом чува заплахите на комшията си, Прея му заявява в прав текст, че ще подаде жалба в полицията. Получава обаче отговор: "Не ме заплашвай!".

Вижте още: Християна Лоизу проговори за пола на бебето си (ВИДЕО)

Решението на проблема

Прея все още не е подала жалба, но обмисля дори да си издейства ограничителна заповед от въпросния комшия.  Проблемът е, че доказателства реално няма. Камери в блока липсват. Тоест е дума срещу дума. Тя дори обмисля да се изнесе от блока, за да избегне бъдещи по-сериозни проблеми с комшията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама