Нойзи се качил да шофира пиян, защото бил стресиран


Нойзи се качил да шофира пиян, защото бил стресиран
Снимка: Instagram

"Всекидневните сложни и стресови ситуации претоварват човешкия мозък до такава степен, че той понякога не е в състояние да прецени ситуацията и предприема ирационални действия или стратегии", така се оправдава Ивайло Цветков-Нойзи, за това че в средата на миналия ноември беше хванат да шофира с над 2 промила алкохол в кръвта.

Вижте още: Събраха се: Годжи и Краси Радков с общ бизнес

Журналистът написа коментарен материал за постъпката си за DW, озаглавен "За изкуплението (или Just DON’T do it)".

"Изкуплението, съчетано с чистия мой срам от самото прегрешение, е единственият път назад към самоконтрола и самопреценката", гласи част текста на мъжът на Мария Игнатова за скандалната случка.

Нойзи описва "цветно" нощта на ареста си:

"В килията е студено. Ноември е, спуска се оловносива сутрин, за пръв път в живота си съм пъхнат зад решетките. Извърших нереална глупост. Лежа на единствената метална пейка и студът се просмуква в костите.

"Колегата" по килия, около 22-годишен, ми дава единственото одеяло. Той поне ме разсмива - вътре е за открадната бутилка водка от денонощен магазин, след което, вместо да драсне нанякъде из квартала, седнал да си я изпие на тротоара пред магазина. Почти комиксов герой.", пише още Нойзи.

Вижте още: Крамански бил нарочил Бони, певицата бягала боса в снега

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама