Карамански бил нарочил Бони, певицата бягала боса в снега


Карамански бил нарочил Бони, певицата бягала боса в снега
Снимка: Nova

Поп-фолк изпълнителите от зората на чалгата могат спокойно да напишат историята на прехода, защото са били в епицентъра на най-известните мафиотски кръгове покрай професията си. Изключение не прави и Бони, която разказа разтърсваща история за срещата си с Иво Карамански.

Вижте още: 12-годишната дъщеря на Николета Лозанова празнува рождения си ден в нощен клуб

"Работехме в Смолян с моя оркестър и един ден ни казват, че тази вечер очакват да дойде Карамански. Аз откъде да знам кой е този. Тогава си живеех с моето гадже музикант, който обаче ме предупреди: "Искам да сложиш дълга рокля и никакви танци!". И вечерта идва един господин, висок, със сини очи, с едни хубави зъби, с една усмивка и зад него една сурия охрана. Събраха се около стотина човека в заведението. Поръча си песен на Цеца, след като я изпях и Карамански ми каза: "Знаеш ли, че много яко пееш! И много красиви очи имаш!". Започнах да се притеснявам, че този ще ме отвлече. И както бях с танцьорката, облечена в ориенталските си одежди, а аз с роклята, хукнахме да си ходим, без да се преобличаме. А навън сняг, свалих си обувките даже, въпреки якия студ", разказва Бонка пред "Галерия", но историята не приключва дотук.

 

"Тъкмо бяхме взели нова апаратура за озвучаване, зарязахме и нея, а след това Карамански отсякъл пред собственика на заведението: "Тази малката, ако иска да си вземе техниката, в София да дойде“. След това имахме участие в Бургас и взимам апаратура под наем. И пак имаше от мутрите, някои от тях вече ги познавах. Изведнъж гледам Карамански се задава с тежка стъпка. И размахва пръст. Причерня ми. И той: "Сега ще дойдеш ли при мен да седнеш?", а аз му викам: "Ами то нямам друг избор..." А той: "Моето момиче, знаеш ли кой съм?!“, а аз: "Не знам, само знам, че ми взе апаратурата. Да не си музикант?". И той започна да се смее. Казва ми: "Всичко знам за теб, от А до Я. Работа, гаджета... Но така да ми избягаш, хем ме ядоса, хем ме амбицира да се срещна с теб и да те поздравя!". След което ми каза, че дошъл да ми върне апаратурата. Накрая добави, че винаги мога да разчитам на него, ако имам нужда, че съм като част от семейството му", спомня си още фурията. Вечерта на 20 декември 1998 г., когато е убийството на Кръстника, Бони трябвало да пее за него по-късно в заведение. "Трябваше да го видя, но ни върнаха, вече го бяха застреляли", спомня си певицата за този фатален ден.

50-годишната изпълнителка, която изглежда повече от добре за годините си, не крие, че в момента сърцето ѝ е свободно. Певицата се надява скоро да срещне голямата си любов.

Вижте още: Атанас Месечков разкри за кошмарна загуба в семейството си

"Това беше най-голямата мечта на мама - да ме види в бяла рокля и омъжена жена, но уви, това не се случи, докато беше жива", споделя тя и добавя, че нейните амбиции са различни и са свързани в друга насока.

"Искам да изуча детето си, да свърша работата си, а и една жена винаги може да се види като булка, това е най-лесното. Много хора вдигнаха сватби за реклама, след което се разведоха. Това не е най-важното за мен на този етап", категорична е Бони.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама