Ромина Тасевска вдига палат край София (СНИМКИ)


Ромина Тасевска вдига палат край София (СНИМКИ)
Снимка: NOVA

Ромина Тасевска определено покрива определението за успешна жена - както в личен, така и в професионален план. Майката на три деца, която остави моделството и се посвети на работата си в телевизията, скоро ще се нанесе в мечтания от нея палат край София.

Вижте още: Край на приказката: Цеци Красимирова с разтърсващо признание

Водещата на "Съден спор" по NOVA сподели снимки с последователите си в Instagram, на които се вижда, че къщата, която вдигат със съпруга ѝ Дарко, вече е на груб строеж и в най-скоро време многодетното семейство ще може да се нанесе в нея.

Имотът се намира край София, а Ромина го определя като своя "мечта".

"Мечтай мащабно за това, което искаш да постигнеш. Мечтай силно за живота, който искаш да водиш, и за разликата, която искаш да направиш. Мечтай силно за човека, който искаш да бъдеш. Мечтай мащабно, защото може и да изненадаш себе си. Мечтай мащабно, защото докато не го направиш, няма да имаш представа на какво си способен. Е, разбира се, трябва и действия", написа под кадрите от къщата Тасевска.

Вижте още: Бившата жена на Борис Солтарийски е бременна (СНИМКА)

Тя сподели също така с последователите си, че са се отказали от басейн, защото според семейството им е неоправдана инвестиция, а те така или иначе имат вила на морето, където мога да се разхладят, когато имат нужда.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама