Селин Дион: Не съм победила болестта, надявам се на чудо в медицината (СНИМКА)


Селин Дион: Не съм победила болестта, надявам се на чудо в медицината (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Певицата с ангелски глас, Селин Дион, наскоро даде интервю за "Vogue" за поредицата им "Life in Looks". В него 56-годишната канадска попзвезда говори откровено за болестта си, но и за нещата от живота, през които е преминала, за да е тук днес. 

Вижте още: Ан Хатауей: Караха ме да се целувам с 10 момчета на прослушване (СНИМКА)

За рядката болест

"Болестта ми отне много. Но синът ми Рене Шарл дойде и ми даде своята подкрепа. А да връча наградата за албум на годината на Тейлър Суифт беше чест, защото тя изживява своя пик, а аз съм тази, която ѝ я връчва. Но винаги е много, много трогателно, когато имаш бурни овации.

Не съм победила болестта, тъй като тя все още е в мен и винаги ще бъде. Надявам се, че ще намерим чудо, някакъв начин да я излекуваме с научни изследвания, но засега трябва да се науча да живея с нея.

Пет дни в седмицата се подлагам на спортна, физическа и вокална терапия. Работя върху пръстите на краката си, коленете си, прасците си, пръстите на ръцете си, пеенето, гласа си... Сега трябва да се науча да живея с това и да спра да се съмнявам в себе си".

За модата и личния стил

Дион също така наскоро бе гост и на "Vogue France", където обсъжда как се е променил стилът ѝ през десетилетната ѝ кариера.

"Не бих казала, че си сътруднича с дизайнерите, тъй като това би било много претенциозно от моя страна. От друга страна, мога да кажа, че през целия ми живот майка ми е кърпила чорапогащниците, пуловерите, палтата и ръкавиците ми, всичките ми неща за зимата. Бях голяма късметлийка, защото имах 13 братя и сестри и получавах ръчно изработените дрехи на всички.

След първия ми албум на английски език успях да си купя дрехи от дизайнери и започнах да чета модни списания", продължава тя, обсъждайки първите години от кариерата си, след като през 1990 г. издава първия си албум на английски език "Unison". "Поглезих се с яке на Лагерфелд по същия начин, по който хората си купуват диаманти".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама