Тейлър Суифт вече е сред най-богатите хора в света


Тейлър Суифт вече е сред най-богатите хора в света
Снимка: Getty Images

През последните години Тейлър Суифт върви стремглаво напред, трупайки награди и милиони долари в банковата си сметка. Поредно признание за 34-годишната певица, която се присъедини към Илон Мъск в класацията на най-богатите хора в света, съобщи Би Би Си.

Американската поп звезда влезе за първи път в списъка на милиардерите на сп. "Форбс" със състояние, оценено на 1,1 милиарда долара.

Създателят на Чат Джи Пи Ти Сам Олтман също намери място в престижната класация с 1 милиард долара.

Вижте още: Тейлър Суифт планира да съди студент, ето защо

Кой е начело на класацията

Начело в списъка с приблизително 233 милиарда долара са ръководителят на Ел Ве Ем Аш (LVMH/Louis Vuitton Moet Hennessy) Бернар Арно и семейството му, следвани от Илон Мъск и Джеф Безос.

Според "Форбс" класацията за 2024 г. включва рекордните 2781 милиардери - със 141 повече от миналата година и с 26 повече от предишния рекорд, поставен през 2021 г.

Успехът на Тейлър Суифт

Тейлър Суифт заслужено си спечели статута на мегазвезда. Тя триумфира на тазгодишните награди "Грами", като стана първият изпълнител, спечелил четири пъти водещото отличие за албум на годината. Преди броени часове изпълнителката грабна най-много отличия на наградите на iHeartRadio.

Успехът на Суифт не се ограничава само в света на музиката. Самото ѝ присъствие на мачовете по американски футбол, за да наблюдава приятеля си Травис Келси, е свързано с повишаване на гледаемостта на Националната футболна лига (NFL).

Вижте още: Тейлър Суифт задмина Елвис Пресли, ето в каква класация

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама