Тейлър Суифт триумфира и на наградите на iHeartRadio


Тейлър Суифт триумфира и на наградите на iHeartRadio
Снимка: Getty Images

Тейлър Суифт определено няма спирачки и печели награда след награда. Този път 34-годишната певица триумфира на церемонията на iHeartRadio в Лос Анджелис, като грабна шест отличия, включително и това за изпълнител на годината, съобщи на сайта си "Билборд".

Суифт не присъства на събитието и благодари за наградите чрез видеопослание. Сред другите пет отличия са за поп изпълнител на годината, за турне на годината. 

С тези шест награди Тейлър Суифт увеличава лидерството си като изпълнител с най-много призове на iHeartRadio. Засега тя има 25, отбелязва "Билборд".

Останалите победители

В категорията за дует/група на тази година победител е Оne Republic.

В категорията за най-добра песен на годината отличието спечели хитът Kill Bill на Сиза, като певицата си тръгна с още три приза в категориите за аренби.

Звездата на мексиканската музика Песо Плума също получи четири награда на церемонията, състояла се в "Долби тиътър" в Лос Анджелис в понеделник.

Наградата за музикална икона на iHeartRadio взе Шер, а Бионсе пък грабна отличието за иноватор.

За наградите

Наградите на iHeartRadio отличават най-слушаните изпълнители на годината, а почитателите могат да гласуват в няколко категории, сред които за най-добра песен, най-добър текст, най-добър кавър, най-добър музикален видеоклип.

Източник: БТА

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама