Влади Въргала с разтърсващо признание: Живея в оскъдица


Влади Въргала с разтърсващо признание: Живея в оскъдица
Снимка: стоп кадър

Цар на комедията на сцената и в киното, но до болка честен в живота - така може да опишем актьорът Владислав Карамфилов, известен като Влади Въргала, който за пореден път доказа, че нищо човешко не му е чуждо.

Вижте още: Отиде си изпълнителят на вечния хит "All by myself" (ВИДЕО)

"Живея в оскъдица, но приемам това за нормално", това сподели пред "България Днес" актьорът и поясни, че въпреки това не се притеснява за хляба си, а още по-малко за това как изглежда отстрани.

"Кажете ми кой у нас е в прекрасно материално положение?“, риторично пита Въргала. По думите му дори и тези, които се возят в скъпи коли и живеят в замъци, криели зад лукса и блясъка "затрудненото си материално положение".

"Дори и при политиците е така. А някои от тях не могат да се ползват от богатствата си. Един плаче за крака, друг за обувки", философски разсъждава Влади.

Той коментира и свой клип от периода му в „Ку-ку“ през 90-те години, в който неговият герой станал нарицателен от това време - тарикатът с ланците.

"То не е само ротацията. Има толкова неща, които навремето сме представили... Мен винаги ме е вълнувало какво е най-абсурдното нещо, което може да се случи в една държава. За съжаление, всичко, което съм го причислявал към абсурда, към днешна дата вече е реалност. Всъщност това е нашата задача - на хората на изкуството, да предупреждаваме народа за задаващата се беда по забавен начин“, обяснява Въргала.

Вижте още: Мира Добрева: Алкохолиците са страдалци, в моето семейство има

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама