Бюти тенденциите на 2022: Цветни мигли


Бюти тенденциите на 2022: Цветни мигли
Снимка: iStock

Независимо дали става дума за чифт огнени ресници, или деликатно обагрени връхчета, цветните мигли определено ще преживеят истински апогей през 2022! Всичко започна в края на миналата година, когато туитът на гримьорката Лорън Браун, показваща лилави мигли тип „Направи си сам“, предизвика милиони реакции. Ако се замислим, наистина има логика цветната украса да е хит, при положение, че вече виждаме залеза на дебело оформените вежди.

5 БЮТИ ТАЙНИ ОТ МИНАЛОТО, КОИТО ЩЕ ВИ ИЗУМЯТ

Цветните мигли помагат за изразяване на креативност, индивидуалност и са тайната за изпъкване на очите по начин, който не може да бъде постигнат с черни мигли. Ако искате да накарате зелените очи да се отличат, то лилавите мигли могат да повишат интензивността. Дамите с кафяви очи пък мога да заложат на зелени или сини нюанси. За допълнителна драма можете да съчетаете с цветна очна линия. Ефектът наистина е поразителен!

Разбира се, не сме си и помисляли, че всички дами биха приели радушно новия тренд. Но трябва да ви кажем, че дори да не си падате по визията а ла бурлеска, можете да добавите само няколко цветни косъмчета към естествените си мигли.

Все по-популярно става именно добавянето на цвят към външния ъгъл на окото, тип „отблясък“. Това, което прави този начин на поставяне толкова забавен, е, че можете да сменяте цветовете през 2-3 седмици за разнообразие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама