4 грешки, които правите с връхната си дреха през зимата (СНИМКИ)


4 грешки, които правите с връхната си дреха през зимата (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Когато температурата навън е под нулата, много от нас просто искат да се завият с одеяло и да сложат 10 шапки. В същото време всяка жена желае да изглежда елегантна и изящна. Всъщност всичко, което трябва да направите, за да останете стилни, е да вземете предвид цвета и дизайна на връхната си дреха, когато избирате останалата част от тоалета.

Ето няколко грешки, които често допускате със зимните си дрехи и как да ги избегнете.

1. Създаване на небалансирана визия с палта от изкуствена кожа

Има няколко детайла, които трябва да вземете предвид, за да изглеждате елегантно в палто от изкуствена кожа.

- Вземете предвид дължината на палтото. Палтото със средна или макси дължина изглежда по-официално, докато късото е по-небрежно. Но ако искате да носите късо палто в официален контекст, просто го съчетайте с рокля със средна дължина или го комбинирайте с панталон и обувки на ток.

Вижте още: Ето как да превърнете зимния си шал в топ аксесоар (ВИДЕО)

- Носете минималистични аксесоари, за да създадете официален външен вид. Вместо да залагате на масивни аксесоари, по-добре изберете няколко тънки и минималистични аксесоара или просто едно голямо бижу. Например, можете да носите няколко малки гривни, пръстен и обеци.

Ако не планирате ежедневен тоалет, тогава носенето на масивен ръчен часовник и обеци ще ви помогнат да изглеждате стилно. За още по-смела визия можете да допълните тоалета с тъмна шапка и слънчеви очила.

- Носете неутрални нюанси или един смел цвят с монохромно палто. Например, ако планирате да създадете ежедневна визия, можете да облечете палто от изкуствена кожа в по-приглушен цвят с бял пуловер, тъмни дънки и черно-бели обувки. Ако искате да създадете ярка визия, можете да изберете светло палто и монохромно облекло или, напротив, да допълните светло палто с ярко червена рокля и тъмнокафяви ботуши с ниски токчета.

2. Неправилно комбиниране на връхна дреха и мини пола

Често жените избират мини поли, комбинирани със сако или палто от изкуствен косъм, което показва тънките им крака през зимата. Не изглежда естетично, защото полата така или иначе не се вижда и цялостната визия може да създаде впечатление, че под връхната дреха няма нищо. Най-доброто допълнение към мини полата е по-дългата връхна дреха - мини или макси.

Вижте още: Тенденциите на 2024: По „без панталони“ (СНИМКИ)

3. С неподходяща шапка

Не всяка шапка изглежда добре със зимно яке. Според експерти някои шапки, като барети, изглеждат не на място с пухено яке. Тези аксесоари се носят най-добре с палто или тренчкот.

4. Носите късо яке с дълъг пуловер

Дължината на зимното яке или палто трябва да е достатъчна, за да покрие всички слоеве дрехи. Дългите пуловери или жилетки се съчетават най-добре с пухени якета с дължина до коляното. Това е така, защото пуловерът, който наднича изпод късо яке, изглежда доста странно и визуално разрязва тялото на няколко части, което може да направи силуета нехармоничен: краката ще изглеждат по-къси, а тялото по-широко, отколкото е в действителност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама