5 стилни начина да носите масивни “chunky” ботуши тази зима


5 стилни начина да носите масивни “chunky” ботуши тази зима
Снимка: iStock

Вечен тренд, който няма признаци за скорошно залязване на модния хоризонт – масивни “chunky” ботуши! Класическите груби модели са основен елемент от обувките, който всяка жена трябва да има в гардероба си, тъй като този стил ботуш е достатъчно универсален, за да се носи през поне два сезона, при това по различни поводи. Ето някои идеи как да носите този тип ботуши, ако ви е омръзнала комбинацията с деним.

Вижте още: 4 ключови офис дрехи, в които да инвестирате през 2024

Овърсайз вълнена риза

Всички знаем, че овърсайз дрехите са друг тренд, който е тук, за да остане. Когато комбинирате две хитови тенденции в един аутфит, това ви гарантира успех!

Кожена пола

Кожата е една от онези тенденции, които никога няма да излязат от мода. За вечер с приятели съчетайте кожената си пола с масивни ботуши и пуловер. Това е лесен, но стилен външен вид.

Монохромна визия

Изборът на монохромен външен вид винаги дава предимство, а ако е изцяло черен, остротата е налице! Така че, съчетайте своите масивни ботуши с тесни черни дънки или клин. Завършете визията си с блейзър и изящен колан и сте готови за деня!

Сатенена пола

Сатенените поли са много шикозни вечни елементи от гардероба, които просто трябва да имате. Съчетайте ги с пуловер и, разбира се, масивни ботуши.

Анцуг

Звучи доста нелогично, съгласни сме, но хората наистина харесват тази визия, а ние ви уверяваме, че само заради удобството си струва да се пробва!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама