4 ключови офис дрехи, в които да инвестирате през 2024


4 ключови офис дрехи, в които да инвестирате през 2024
Снимка: iStock

Основата на минималистичния офис гардероб се състои от около 5-6 дрехи, които успешно биха могли да бъдат комбинирани помежду си. Всъщност, дори и да не сте минималист, това е страхотна тактика за всички онези от вас, които предпочитат да инвестиват в красиви дрехи за „извънработно време“, а не в поредния строг черен панталон. 

Вижте още: Роклята на Ема Уотсън, за която целият свят говори (СНИМКА)

Независимо дали започвате нова работа, или искате да освежите офис визията си, днес ще ви дадем няколко идеи за дрехи, които балансират съвременния стил с вечната привлекателност.

Блейзър

Най-динамичните и търсени модели за този сезон са традиционни, но с интересни детайли – като например блейзъра на Bottega Veneta с остри, подплатени рамене.

Вижте още: 4 елегантни начина да носите зимна рокля (ВИДЕО)

Панталон с басти

Пола с точното количество обем и движение е идеална за офиса! Помислете и за други стилни допълнения в минималистичен стил „Parisienne“ - панталон с басти, малки, но смели халки, равни балеринки, колие.

Кашмирена пола

Полата тип молив е толкова традиционна, че няма повече накъде, но пък винаги можете да я намерите изработена от кожа, например. Още по-добре, особено през студените месеци, е ако е изработена от кашмир или вълна - чудесна комбинация с пуловер и чифт шикозни токчета.

Рокли тип риза/пуловер

От разкошна набрана кожа до рокля тип пуловер, тези мултифункционални модели са предпочитани за бизнес облекло. Вариантите за стилизиране са безкрайни – от поло до клинове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама