Роклята на Ема Уотсън, за която целият свят говори (СНИМКА)


Роклята на Ема Уотсън, за която целият свят говори (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Ако сте използвали интернет през последните 10 години, със сигурност сте се сблъсквали с картинката на рокля, която не беше съвсем ясно дали е синя или черна, бяла или златна. Е, имаме ново объркващо облекло, върху което да се съсредоточим – роклята, която Ема Уотсън носеше наскоро.

Коментарите под поста ѝ моментално „избухнаха“ с объркани фенове, които не можеха да разберат как тази рокля нарушава всички закони на физиката. Факт е, че роклята на Ема Уотсън пречупва умовете на хората.

Вижте още: Топ 10: Най-добре облечените звезди на „Златен глобус“ 2024

Небесносиният драпиран аутфит, дело на Loewe, напълно завладя съзнанието ни. Прекарахме доста време в разглеждане на роклята, но така и не успяхме да разберем какво точно се случва с нея. Не ни разбирайте погрешно, Ема изглежда прекрасно, но начинът, по който е изработена роклята ни оставя в недоумение. Част от коментарите гласят:

„Как се държи тази рокля на тялото ти? Откъде виси?“„Роклята изглежда сякаш сама се носи. Опитвам се да разбера как.“, „Защо носиш счупен чадър?“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама