Ема Уотсън с трогателна равносметка на рождения си ден (СНИМКА)


Ема Уотсън с трогателна равносметка на рождения си ден (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

Ема Уотсън отпразнува 33-ия си рожден ден в събота, размишлявайки върху изминалата година.

Актрисата, известна най-вече с ролята на Хърмаяни Грейнджър във всичките осем филма за Хари Потър, заяви, че през последната година е „научила повече за любовта и за това да бъдеш жена“.

Джак Никълсън шокира с външния си вид (СНИМКИ)

Уотсън, родена на 15 април 1990 г., си бе взела временно почивка от социалните медии, след като последната ѝ публикация в Инстаграм е от декември 2022 г.

Уотсън се завърна в платформата, пишейки:

„Оттеглих се от живота си - научих се да карам сърф (лошо), яздих няколко коня (това мина по-добре), подложих се на много терапия (ДА, терапия!). „С брат ми разбрахме как да направим джин, използвайки рециклирано грозде за вино. Сбогувах се с баба си и дядо си. Проследих изминатия път. Създадох инвестиционен фонд за жени в областта на околната среда“.

През август тя направи своя режисьорски дебют с късометражен филм, отбелязващ пускането на пазара на новия дамски аромат на Prada - който тя също спомена в обобщението на изминалата година.

Актрисата сподели с феновете си и поредица от черно-бели снимки, направени на миналия й рожден ден, които я показват в различни тоалети, включително къси панталони, рокли и якета.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама