Ема Уотсън отряза косата си за реклама на Prada (СНИМКИ)


Ема Уотсън отряза косата си за реклама на Prada (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Ема Уотсън е решила да възроди своята емблематична пикси прическа, ставайки новото лице на Prada Beauty. Тя за първи път бе с подобна прическа през 2010 и отново доказа, че всичко ново е добре забравено старо.

В зашеметяващи кадри, публикувани в петък, Ема Уотсън стана лицето зад слогана „женствеността, която предизвиква условностите“. Актрисата от Хари Потър, която за последно бе видяна с дълги коси на 6 август, изглежда повече от невероятно на артистичните снимки, направени от Харли Уиър за предстоящия аромат на Prada – Paradoxe.

Ема излъчва увереност, облечена в ярко оранжево и със сребърни обеци на Prada. На друг кадър позира в черна рокля, оставяйки новата прическа да привлече вниманието. Говорейки за новата си рекламна кампания, Ема каза:

„Prada винаги е излизала отвъд традиционните модели и архетипи на въображаема красота и е известна с женствеността, която предизвиква условностите.

Удоволствие е да създам кампания и да представя аромат с толкова дълбока философска концепция и инициатива за устойчивост по начин, който се чувства истински и уместен.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама