Топ 10: Най-добре облечените звезди на „Златен глобус“ 2024


Топ 10: Най-добре облечените звезди на „Златен глобус“ 2024
Снимка: Getty Images

Като първо награждаване за сезона и най-вече първо събитие след дългите стачки в Холивуд през 2023, 81-вите награди „Златен глобус“ без съмнение ще зададат стандартите за това, което можем да очакваме от червения килим през 2024. Ето, че вече е ясно – ще виждаме доста винтидж и архивни модели, украси за глава, внимание към детайла и ярки нюанси! А ето и кои са най-добре облечените звезди на „Златен глобус“ 2024.

Вижте още: "Опенхаймер" триумфира на наградите "Златен глобус" (СНИМКИ)

1. Розамунд Пайк в Dior

Розамунд Пайк избра визия на Dior от колекцията есен/зима 2019. Когато я попитаха дали пренася характера на героинята си от „Солтбърн“ върху килима, тя каза, че това е „странно погребално настроение, но не е изключено Елспет да „носи черно на сватбата си, нали?“ Нейната шапка с мрежа от черна дантела е била аксесоар, добавен в последния момент, за да прикрие последствията от скорошен инцидент на ски.

2. Хънтър Шафър в персонализирана Prada

Като се има предвид невероятният гардероб на Хънтър от престурнето на „Игрите на глада“, пълен с McQueen и флорални елементи от Marni, нейният избор на рокля за „Златните глобуси“ беше дългоочакван. И тя определено не разочарова - персонализирана рокля на Prada от прозрачна ефирна материя, която изглеждаше като самия вятър.

Вижте още: Тоалетите на звездите на наградите "Златен глобус" 2024

3. Дуа Липа в Schiaparelli

Дуа Липа, номинирана за песента си „Dance the Night“ за Барби, каза, че еуфоричният прием на песента и филмът отразяват енергията на снимачната площадка. Ние също бяхме в еуфория от персонализираната ѝ рокля на Schiaparelli от черно кадифе и златни декорации. Единственото нещо, което можеше да направи външния вид още по-драматичен, беше нейният архивен чорапогащник Tiffany от 1962 г.

4. Дженифър Анистън в Dolce & Gabbana

Дженифър Анистън изненада с нова прическа - свеж поглед върху емблематичната прическа „Рейчъл“, с която показва, че звездата никога не е твърде далеч от героинята си. Същото може да се каже за тази семпла черна рокля на Dolce & Gabbana без презрамки с изпъкнали мъниста на полата.

5. Тейлър Суифт в Gucci

Тейлър Суифт стана известна с блестящите си сребърни рокли, но изглежда, че яркият зелен цвят на Gucci е също толкова печеливш за нея.

6. Натали Портман в Dior Haute Couture

Красотата на Натали Портман често се оприличава на класическа картина, а нейната искряща рокля на Dior с мъниста също ни напомня за шедьовър на Моне. Визията изглежда е вдъхновена от колекцията висша мода Dior за есен 2012, проектирана от Раф Саймънс.

7. Опра в Louis Vuitton

За да популяризира „The Color Purple“, Опра носеше лилаво, разбира се. След като живата легенда посети ревюто на Louis Vuitton миналата пролет, екипът на лейбъла е предложил услугите си за наградите.

8. Джулиан Мур в Bottega Veneta

По всичко личи, че червеното е цветът на 2024. Джулиан Мур доказа, че червеният килим винаги може да използва повече от него със своята пламенна Bottega.

9. Марго Роби в Giorgio Armani Privé

10. Ема Стоун в Louis Vuitton

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама