5 свежи цвята, които ще са хит през 2021


5 свежи цвята, които ще са хит през 2021
Снимка: Instagram

Цветовите тенденции през 2021 са много по-шикозни от популярните миналогодишни нюдове. Разбира се, можете да носите каквито нюанси харесвате или смятате, че ви стоят най-добре, но експериментирането е забавен начин да излезете от зоната си на комфорт и да добавите някои тенденции в гардероба си. Тази година има по нещо за всеки - от по-приглушени до изящни, ярки нюанси.

Градински чай

От всички цветове, които ще видите тази година, градинският чай ще бъде най-популярният нюанс. И съвсем логично! Миналата година беше резервирана за бежово, пепел от роза и слонова кост, така че 2021 се нуждае от собствен приглушен оттенък, който феновете на неутралите да заобичат.

ТЕНДЕНЦИИТЕ НА 2021: РЕНЕСАНСЪТ НА СУИЧЪРА

Шоколадово кафяво

Друг цвят за феновете на спокойните вибрации е шоколадово кафявото. През тази година може да го броите за новото черно. Избирайте между по-млечни шоколадови нюанси или богатите наситени тъмно кафяви. Кафявата изкуствена кожа също е огромен хит!

Глициния

От всички лилави палитри този нюанс се откроява от останалите. Глициния, която може да срещнете и като уистерия, освен ароматно растение, е и един от най-радостните, игриви цветове през настоящата година.

Бледо жълто

Ако сте от онези хора, за които обикновеното лимонено жълто е твърде “жълто”, може би бледият вариант е точно за вас.

Сочен портокал

Пропуснете успокояващите залези и преминете направо към смелите, ярко оранжеви (но не неонови) дрехи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама