Тенденциите на 2021: Ренесансът на суичъра


Тенденциите на 2021: Ренесансът на суичъра
Снимка: Instagram

Много преди да се превърне в свидетел на съмнителни сделки в тъмни улички, суичърът с качулка е бил „униформа на шампионите”. Или поне така е бил рекламиран от компанията за спортни облекла Champion Products, създала първия модел през 30-те години.

Разбира се, всички сме наясно, че тази дреха е измислена, за да държи спортистите топли и сухи в кофти време. След това тя бавно бива възприета от хип-хоп културата, скейтърите, сноубордистите, ядосаните тийнейджъри и изморените студенти. През последните сезони обаче все по-често виждаме суичърите на едно малко по-необичайно място – модния подиум. И точно това е причината днес да ги обсъждаме.

4 СПОРТНИ ВИЗИИ, КОИТО ЩЕ СА ХИТ ПРЕЗ 2021

Няма да крием любовта си към всички дрехи, родени от идеята за практичност. А явно след лудата 2020 година, всички търсим едно и също - комфорт, комфорт и още повече комфорт! За щастие, суичърът може да бъде блестящо адаптиран към реалния живот, при това няма да изглеждате, като току-що излезли от спортната зала. Ето няколко визии, които са ни наистина любими и супер подходящи за вече нетърпеливата пролет.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама