Тенденциите на 2021: Овърсайз плетен елек


Тенденциите на 2021: Овърсайз плетен елек
Снимка: Instagram

На този етап вече не би трябвало да се изненадваме, когато видим тенденции, сякаш излезли от гардероба на дядо. Миналата година станахме свидетели на Рененсанса на хавайските ризи, бермудите и “daddy” дънките – разбира се, всички от тях смятани за налудничави, докато не се появиха на подиумите на Седмицата на модата. Но тенденциите не спират дотук. Най-новият тренд за 2021, вдъхновен от мъжкото облекло на миналия век, са пуловерите без ръкави или иначе казано – плетените овърсайз елечета.

5 ИДЕИ КАК ДА НОСИТЕ МИДИ ПОЛА ПРЕЗ ЗИМАТА

От Louis Vuitton и Coach до Tory Burch и The Row, почти всички световни дизайнери прегръщат тази визия. Плетеният елек варира от остър до деликатен, от кроп до овърсайз. Макар тези модели наистина да осигуряват среща между минало и настояще, е достатъчно само да им добавите малко екстравагантност, за да затвърдят актуалната си позиция.

През по-студените дни ви препоръчваме да се доверите на доброто старо наслояване и да заложите на елече върху риза, тениска, миди рокля, да им добавите бижута и брошка… Изборът е огромен, а ето и нашите идеи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама