Тенденциите на 2021: Половин пуловер


Тенденциите на 2021: Половин пуловер
Снимка: Instagram

Добре, нека поговорим за супер странната тенденция за ръкави на пуловер, плетено болеро, половин пуловер или както предпочитате да го наричате, защото точно наименование няма. Трябва да признаем, че когато го видяхме за пръв път, наистина не бяхме сигурни какво да мислим. Както всички нови тенденции, които набират социална популярност със скоростта на светлината, обаче, любопитството ни бавно нарасна.

Откъде произхожда тенденцията на плетените ръкавите с яка на пуловер, ще попитате? Е, никой не може да каже със сигурност. Първата ни асоциация беше с моделите на Simonett, които са предназначени да бъдат съчетани с бралет. След това видяхме, че все повече и повече световни инфлуенсъри импровизират с малко по-различен силует - по-обемни ръкави на пуловер, по-голяма яка и в крайна сметка визията приличаше на супер изрязан „кроп” пуловер.

6 НЕЩА, КОИТО КОРОНАВИРУСЪТ ПРОМЕНИ В МОДАТА

Необичаен ли е този тренд? Да, това определено е най-смелата тенденция, която видяхме за този сезон. Ще ви топли ли? Не, освен ако не сте човек, който се нуждае само от топли врат и рамене. Но е факт, че само до няколко седмици очакваме да видим този тренд по витрините на големите магазини. А докато настъпи този момент, ви предлагаме някои идеи как да го носите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама