4 идеи как да носите цветовете на 2021


4 идеи как да носите цветовете на 2021
Снимка: Instagram

Както вече ви споменахме, Институтът за цветове Пантон обявиха своя годишен избор за 2021 – комбинацията между „Ultimate Grey“ (Основно сиво) и „Illuminating“ (Ярко жълто). Комбинацията вече се видя в колекциите на Prada, Jacquemus, Gucci, Balmain и Givenchy за пролет/лято 2021 и смело пое щафетата от „Класическото синьо” от 2020 г.

Реакцията към избраните нюанси е доста смесена. Избраният жълт оттенък е „твърде патешки“ за някои. Според други комбинацията от тези цветове напомня на хората за баните и кухните от 50-те години на миналия век, бебешките партита с неутрален пол или пътната маркировка. Vogue обявиха комбинацията за „наистина странна“.

Ние обаче обичаме цветовете като цяло, а и сме фенове на символиката, която стои зад този конкретен избор. Твърдо вярваме, че всеки един цвят може да се използва в правилния контекст и дизайн. Ето защо днес ще ви покажем как може да интегрирате комбинацията от основно сиво и ярко жълто в гардероба си.

1. Игра с материите

Прозрачна риза в жълто и класически сив панталон изглежда по-добре, отколкото някога сте мислили.

2. Наобратно

Какво става, когато обърнете на пръв поглед логичната последователност от сив панталон и жълт топ? Нещо наистина интересно!

3. Със съвсем леки детайли

Разбира се, ако жълтият нюанс не ви „вика”, можете съвсем деликатно да влезете в крак с тенденциите с нежни мотиви.

4. Грим

За по-смелите дами, които обичат да експериментират с грима си, ето една наистина готина парти идея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама