5 модни решения, които ви състаряват


5 модни решения, които ви състаряват
Снимка: Instagram

Една от най-важните функции на грима и дрехите е да скрие недостатъците и да подчертае силните страни на жената. Но много често, когато се увлечем по някой тренд, се превръщаме във възрастни дами, независимо че сме инвестирали половин месечна заплата за дадената рокля или чанта. Затова днес ще ви представим онези малки неща, които всъщност харесваме, но и които добавят поне няколко години към ЕГН-то ни.

1. Дрехи бордо

Бордото е тъмен цвят и кара жените да изглеждат по-възрастни, за разлика от ярките нюанси. Ако сте влюбени в цвета, точно колкото и ние, то трябва да го носите в долната част и да го държите на безопасно разстояние от лицето. Другият вариант е да комбинирате топ в бургундско червено с ярък шал.

КАК ДА НОСИТЕ КОЖЕН ПАНТАЛОН, БЕЗ ДА ИЗГЛЕЖДА ЕВТИНО

2. Класически кройки и модели

Дрехите от туид и мохер винаги ще накарат жената да изглежда по-възрастна, отколкото всъщност е. По-добре е да носите гладки материали без много шарки.

3. Червило с перлени отблясъци

Колкото по-възрастна е жената, толкова повече бръчки има и ъглите на устните започват да се „смъкват”. И такива червила само подчертават всички тези промени, свързани с възрастта. Освен това перлените червила правят цялостния външен вид да изглежда по-евтин, за разлика от матовите и блестящи „събратя”.

4. Огромна чанта

Гигантската чанта, в която да приберете всичките си неща плюс един хляб, бързо превръща една млада дам в пенсионерка, отиваща на пазар. Вярваме, че чанта със среден размер ще побере всичко необходимо, а изглежда и много по-елегантно.

5. Масивни бижута

Бижутата, върху които има огромни скъпоценни камъни, изглеждат масивни, а и ни връщат във времената на царете. В съвременния свят подобни бижута изглеждат адски демоде.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама