4 спортни визии, които ще са хит през 2021


4 спортни визии, които ще са хит през 2021
Снимка: iStock/Guliver

Ако 2020 ни научи на нещо в модно отношение, то е, че няма нищо лошо в чифт черен клин и бял потник. През 2021 очевидно ще продължаваме да прилагаме наученото, само че с малки стилни видоизменения. Независимо дали ще заложите на тези визии по време на тренировка, или докато се разхождате в парка, със сигурност няма да сбъркате!

ТЕНДЕНЦИИТЕ НА 2021: РЕТРО ПЕРЛИ

1. Спортни сутиени с нова визия

Честно казано, много ни харесват спортните сутиени (дори блузи), които сякаш идват директно от подиумите в Париж. С тези модели дори не ни идва отвътре да сложим широк потник или тениска отгоре, а по-скоро тренч и директно да се разходим по централните улици.

2. Клин по цял ден

Клиновете отдавна не са само за спорт. А най-хубавото, е че вече има модели, за които шефът ви дори няма да подозира, че всъщност са създадени за тренировка във фитнеса. Можете да потърсите клинове с детайли, които обикновено не се срещат при активното облекло, като щампи или джобове.

3. Клинове „клош”

Досега сякаш бяха познати като „йога панталони“,но от тази година са преименувани на „клош клинове” и са абсолютен тренд. Чудесна опция за спортно облекло за хора, които не обичат да носят плътно прилепнали клинове.

4. Рокля суичър

Откога си мечтаехме за рокля, която можем да носим с маратонки, дори и с клин, когато е по-хладно навън.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама