Тенденциите на 2021: Ретро перли


Тенденциите на 2021: Ретро перли
Снимка: iStock/Guliver

Преди да се отхвърлили идеята - това не са перлите на баба ви! Нарастващата през този сезон тенденция към перлените бижута е свързана с добавяне на модерни обрати към класическата ретро визия. Говорим за масивни обеци, съчетаване на различни стилове и много шик.

Перлите често се свързват с нещо остаряло и консервативно, почти доловим аромат на нафталин, но този тренд се възражда чрез TikTok и Instagram, благодарение на модните гурута, които започнаха да демонстрират своите огърлици Vivienne Westwood като завършващ щрих към различни визии. В момента редица други брандове като Mejuri, Missoma и Maison Irem проедлагат алтернативи, които обещават да ви вкарат в крак с тенденциите през новия сезон.

ТЕНДЕНЦИИТЕ НА 2021: ОВЪРСАЙЗ ПЛЕТЕН ЕЛЕК

Изненадващо, истинските перли сами по себе си не са чак толкова скъпи, така че използвайте тази тенденция като идеалното оправдание да се поглезите, без да харчите месечната си заплата. Ето и няколко идеи как да ги носите.

Ако не знаете как да започнете, просто бъдете смели и ги добавете към ежедневната си визия. Тази игра на стилове, смесването на суичър или пуловер с подобна вечна класика, всъщност изглежда доста находчиво.

 

Вече сме ви говорили за един доста нашумял тренд – бъркотия от колиета. Просто добавете един слой с перли и воала!

Дрехите и маските за лице също няма да бъдат пренебрегнати, така че имате доста богат избор от изкусно декорирани модели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама