Тенденциите на 2020: Бъркотия от колиета


Тенденциите на 2020: Бъркотия от колиета
Снимка: Instagram

Макар ревютата, посветени на сезон есен/зима 2020, отдавна да са приключили, истинското забавление тепърва започва. Вече спокойно можем да кажем, че разполагаме с цялата нужна информация, за да се развихрим. Но дори и най-стилно издържаната визия има нужда от щипка смелост или с други думи – от малко бижута. Добре де, може да не са точно малко, поне не и в контекста на тазгодишните трендове.

„Бъркотията от колиета” е тенденция, която не е съвсем нова, но за сметка на това събира нови фенове със скоростта на светлината. Хаштагът #neckmess вече събра над 50 000 снимки в Instagram.

4 НАЧИНА ДА НОСИТЕ КОЖЕНА РИЗА ТАЗИ ЕСЕН

Разбира се, не е необходимо да закопчавате 50 различни колиета, за да постигнете търсеният ефект, защото тази тенденция е свързана с персонализирането и вашите предпочитания. Което на свой ред обяснява защо само две или три верижки могат да свършат работа. Или пък – огърлица от мъниста, в комбинация с верижка с висулки. Наистина възможностите за “neckmess” са безкрайни.

Най-трудно е да разберете коя огърлица да използвате за основа. Така че, ако не чувствате вдъхновение, докато разглеждате личната си колекция или сърфирате в мрежата, за да намерите нещо ново, ето един чудесен съвет от Кейт Уудс, бранд мениджър в Missoma: „Започнете със средна дължина, защото от там можете да отидете на по-дълго или по-късо - плюс това работи с всяко деколте.”

ТЕНДЕНЦИИ ПРИ АКСЕСОАРИТЕ ЗА ЕСЕН 2020

Бъркотията от колиета ви предлага възможност да смесвате не само сребро и злато, но и скъпоценни камъни от всякакъв вид. Честно казано, ние сме големи почитатели на идеята да комбинираме евтината верижка, която сме купили преди години с диамантената висулка на баба, която сме имали късмета да наследим. Докато тази дива комбинация звучи малко шокиращо за мнозина, искаме да ви успокоим, че точно „разхвърляното“ усещане е в основата на тази тенденция.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама