Тенденции при аксесоарите за есен 2020


Тенденции при аксесоарите за есен 2020
Снимка: Instagram

Когато започнете да обръщате поглед към любимите си ботуши и обемни пуловери през този сезон, не забравяйте да допълните всичко с най-горещите есенни тенденции при аксесоарите. В крайна сметка нито един ансамбъл не е завършен без поне един аксесоар! За щастие, въз основа на Седмиците на модата, ни очаква доста стилен сезон. Ето какво ще виждаме най-често.

5 КЛЮЧОВИ МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ЕСЕН 2020

1. Каубойска шапка

Акцентите, вдъхновени от Дивия Запад, ще бъдат навсякъде тази есен - от колани през ботуши до шапки, разбира се. Не, не е нужно да купувате истинска каубойска шапка, но помислете за силует с такава периферия и изработена от велур.

2.“Скрънджи“ чанта

Скрънджита за коса? Сладко. Скрънджи чанта? Новаторско и точно в 10-ката! Набръчканите чанти, били те под формата на голям клъч или с дръжка, са на път да бъдат навсякъде.

View this post on Instagram

Yesterday in Soho 🍁

A post shared by Kat Tanita (@kattanita) on

3. Копринени маски

Копринените шалове и фишута са хит през този сезон, но нежният материал ще се трансформира и върху предпазните маски за лице. Моделите на Dior заложиха на изчистената визия, докато тези на Gucci имаха повече бохо вибрации.

4. Множество обеци

Този сезон забравете за масивните бижута тип Prabal Gurung. Актуални ще са минималистичните и нежни модели, както и халките, за които дори не е нужно да имате повече от една дупка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама