Тенденции при обувките за есен 2020


Тенденции при обувките за есен 2020
Снимка: iStock/Guliver

Макар ревютата, посветени на сезон есен/зима 2020, отдавна да са приключили, истинското забавление тепърва започва. Сега, когато всеки дизайнер е показал предстоящите си колекции, ние разполагаме с цялата нужна информация, за да се развихрим. Тенденциите при обувките за есен 2020 определено впечатляват със смелост и доза бунтарски дух. Разбира се, можете да си харесате някой модел с по-минималистичен външен вид, но основната идея е да направите вашето модно изявление чрез обувките.

1. Блясък и още блясък!

Големите детайли и смелите акценти са абсолютен хит, както се вижда от колекциите на дизайнери като Celine и Loewe. Точно тези промени могат да превърнат средностатистическите ви черни токчета в нещо наистина прекрасно. Не бягайте с писъци от прекалено искрящите декорации и блясъка, а ги приемете с отворени обятия.

5 КЛЮЧОВИ МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ЕСЕН 2020

2. Уютът на първо място

Ако сте от хората, които желаят да живеят в маратонките си през целия есенен сезон, ще се радвате да разберете, че точно моделите, вдъхновени от пантофи, са се подвизавали през всички Седмици на модата - от шоуто на JW Anderson до евюто на Ashley Williams. Пръстите на краката ви със сигурност ще останат на топло, а пък и можете да си починете от „грозните” маратонки.

Вижте тази публикация в Instagram.

@jularsdiary

Публикация, споделена от Céline With The Accent (@celine.with.the.accent) на

3. Затегнете коланите!

Признаваме се, ако трябва да избираме само едно нещо, което бихме носили на драго сърце тази есен, това са катарамите. Независимо дали става въпрос за мокасини, токчета или ботуши, очаквайте да видите доста така украсени модели през идващите месеци. Благодарете на Chloe и Simone Rocha, които наложиха този тренд.

4. Животински принтове

Тази тенденция започва да ни изглежда безсмъртна. Вероятно ще видите неочаквани интерпретации на класическите мокасини и лоуфъри с животински щампи и смели цветове. Явно този тренд остава за трети пореден сезон, така че нека поне да се позабавляваме с него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама