4 популярни тенденции от близкото минало, които вече са демоде


4 популярни тенденции от близкото минало, които вече са демоде
Снимка: Getty/Guliver Images

Когато купуваме нещо, искаме то да ни служи възможно най-дълго, да работи на пълен капацитет. Но понякога се случва артикулът, който толкова обичаме, да загуби своята актуалност, отстъпвайки място на новите тенденции. Макар че това е трудно да се приеме, тези промени правят модния свят по-добър. Днес избрахме познати аксесоари и дрехи, които преди бяха незаменими, но сега просто са демоде.

1. Малка черна рокля

Модата никога не стои неподвижна и дори класическите предмети могат да загубят своята актуалност. Например, малката черна рокля в стил Коко Шанел, която преди се възприемаше като задължителен елемент от гардероба, вече е заменена с малка бяла рокля. Тенденцията е подхваната от Дженифър Лопес, Хейли Бийбър и други модни знаменитости.

2. Бежови чорапогащи

В миналото бежовите чорапогащи, които се сливаха с кожата, бяха незаменим елемент от облеклото, който можеше да се комбинира с всичко. Но днес те са загубили своята актуалност, заменени от черни и цветни чорапогащи.

3. Спортни часовници

Помните ли годините, когато този функционален аксесоар можеше да се комбинира с всякакъв вид дрехи? По-женствените часовници с тънка каишка днес възвръщат своята актуалност.

4. Балеринки

В началото на новото хилядолетие всяка жена носеше балеринки с любимите си дънки и рокли. Но днешната мода изисква малко повече разнообразие. В момента е за предпочитане да комбинирате романтична визия с обувки на нисък ток, маратонки, боти, мокасини или „оксфордки”.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама