Историите, които се крият зад най-известните холивудски рокли


Историите, които се крият зад най-известните холивудски рокли
Снимка: Getty/Guliver Images

Много от роклите, които знаменитостите носят по червения килим, остават за дълго в спомените на феновете и стават част от имиджа на дадената актриса. Но малцина знаят, че голяма част от тоалетите, които носят известните дами, имат свои уникални истории. Ето 5 от най-добрите случки, криещи се зад тези емблематични облекла.

1. Риана не е искала да излезе от колата с жълтата рокля

През 2015г Риана пристигна на Мет Гала, облечена в пищна жълта рокля. В края на юли 2020г тя разкри, че изобщо не се е чувствала удобно в роклята: „Спомням си, че бях толкова уплашена, не исках да изляза от тази кола, защото се чувствах като клоун с халат и хората ще ми се смеят.“

КАКВА Е ИСТИНСКАТА ЦЕНА НА МОДАТА?

2. Ева Лонгория е била с рокля наобратно

На един от кинофестивалитв в Кан, Ева Лонгория носеше мини-рокля с много изрязано деколте, което почти стигаше до пъпа. Години по-късно актрисата сподели снимка от фестивала в своя Instagram и коментира: „Флашбек към първата ми година в Кан преди 12 години! Приличам на бебе! Забавен факт: Роклята ми беше облечена наобратно, а аз разбрах чак вечерта! Точно така, наопаки!"

3. Ким Кардашиян не е ножела да седна в „мократа“ си рокля

Преди година Ким Кардашиян шокира всички с „мократа“ си рокля на Мюглер. Дизайнерът искал да я накара да изглежда като момиче, току-що излязло от океана. Кардашиян каза, че се нуждаела от помощта на трима души, за да облече произведението на изкуството. И корсетът е бил огромно предизвикателство за нея, защото едва се е движила, трудно е говорила и не е била в състояние да седне.

4. Джулиан Мур не е могла да отиде до тоалетната

През 2015г Джулиан Мур беше номинирана за Оскар за ролята си във „Все още Алис“. Тя носеше рокля на Карл Лагерфелд, изработена от екип от 27 души. В едно от интервютата си актрисата споделя, че когато дошло време да отиде до тоалетната, тя осъзнала, че не може да съблече роклята. Затова стискала, докато получи наградата си и след това нейните мениджъри й помогнали да свали роклята.

5. Кайли Дженър имала рани и драскотини от роклята

През 2016г Кайли Дженър присъства за първи път на Met Gala. Сребърната рокля на Balmain, която носеше, се превърна в емблема на събитието, но е била наистина неудобна за носене. Докато позира за снимки, на краката й се виждат драскотини. Тя самата по-късно пише: „Когато роклята ви накара да кървите, а краката ви са лилави.“ Но според нея всичко си е струвало.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама