Дамските спортни комплекти - по-модерни от всякога


Дамските спортни комплекти - по-модерни от всякога
Снимка: iStock/Guliver

Дамски комплекти са една от най-любимите дрехи на жените по целия свят през последните няколко години. Те се появиха и разрешиха вечната дилема на дамите “С какво да съчетая тази/този пола/панталон?”. Те пристигат най-често в две части, които без излишна суета само чакат повод, за да бъдат облечени.

Сред дамските комплекти особено внимание заслужават дамските спортни комплекти, които наистина можем да определим като must-have дреха за всяка жена. Спортните дрехи предизвикаха истинска революция в модата, като превъзмогнаха всички наложени стереотипи и ограничения. А спортните комплекти - те просто са поредното доказателство, че удобните дрехи могат да бъдат стилни.

Дамските спортни комплекти - от миналото до днес

Спортните дрехи невинаги са били това, което виждаме днес. Но за съвременната им визия и удобство можем да благодарим на Жан Пату. През далечната 1907 г. той забелязва, че жените не само в своето ежедневие носят неудобни дрехи, но дори и спортуват с тях - сако с дълги ръкави, пола и шапка. И така, благодарение на неговата визия за спортните дрехи, турнирът в Уимбълдън през 1921 г. се превръща в своеобразна сцена на първите дамски спортни комплекти за тенис.Четири години по-късно той отваря първия магазин за спортни стоки в света и по този начин превръща спортното облекло в желано, модерно и красиво. Отогава до наши дни спортните дрехи се опитват да дадат все повече свобода и комфорт на жените. И ако преди е било прието дамските комплекти да бъдат носени единствено и само при спорт или друга физическа дейност, днес вече далеч не е така. Благодарение на дизайнерските хрумки дамски спортни комплекти се радват на наистина стилни кройки, които все по-смело навлизат в ежедневния ритъм на жените. Тази тенденция е неизменно свързана с все по-осезаемото навлизане на мъжката мода в дамската и в премахването на ограничения от всякакъв вид.

Sport is the new sexy!

Ако сте от дамите, които не обичат високите токчета, прилепналите поли и твърде претенциозните аксесоари, то съвременната мода е на ваша страна. Дори и най-силните привърженички на официалния стил, сигурни сме, вече имат по един спортен комплект в гардероба, защото модата през последните няколко сезона го изисква. Днес няма такива ограничения за спортните дрехи, каквито е имало в миналото. Стана ясно, че дамските комплекти за спорт вече далеч не са само за спорт. Удобството и практичните кройки на дамските спортни комплекти отговарят изцяло на нуждите на съвременната динамична жена, която има куп задължения и никакво свободно време. Според мнозина изисква голяма доза модно въображение, за да успеете винаги да изглеждате добре и адекватно с дамските спортни комплекти. Не и когато пазарувате от VS Fashion, защото:

● Моделите са така подбрани, че да дават нужната свобода на движение и възможност за интензивна физическа активност. Материите са дишащи и щадящи към кожата при изпотяване. Но това не е всичко!

● Всеки от дамските спортни комплекти е с актуален дизайн, който ще ви накара да се чувствате добре, както във фитнеса, така и на разходка в парка или сред природата, на обяд с приятели и т.н.

Наред със спортните комплекти, VS Fashion ви предлага и дамски елегантни комплекти, с които да сияете, когато дрескодът го изисква. Дамските елегантни комплекти остават запазена марка за най-официалните поводи, като те са доста по-изискващи към мястото, обстановката и комбинациите. Можете да намерите различни предложения - с права или разкроена пола, с широк или прилепнал панталон, които само с няколко клика ще бъдат ваши.

VS Fashion предлага на своите клиентки колекция, която изцяло е отражение на всички последни модни тенденции. Потопете се в изобилието от дамски спортни комплекти - с къс и дълъг ръкав, с блузи с асиметрични форми, с топове и потници, с широки панталони и клинове. Можете да намерите модели в най-различни цветове, които са актуални и през това лято - жълто, оранжево, розово и лилаво, както и класически десени като черно, бяло и сиво, които никога не са излишни в дамския гардероб. За дамите, които обичат визията им да не се вписва в установените норми, има разнообразие от интересни кройки, пъстри шарки и смели съчетания на цветове.

Освежете своя гардероб още сега със стилните предложения на VS Fashion, където ви очаква отлично качество на изключително достъпни цени, които ще ви позволят да не правите компромиси с вашия гардероб. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама