6 модни тенденции, които са доста неудобни за носене


6 модни тенденции, които са доста неудобни за носене
Снимка: Instagram

Невероятно, но факт - понякога страшно неудобни и непрактични дрехи стават модерни. Но този подход е съществувал през цялата човешка история - тесни корсети, обемни перуки и рокли с кринолин. Хората послушно следват новите модни тенденции, въпреки липсата на комфорт. А ето и кои са трендовете, които изглеждат супер готино, но в действителност не са особено удобни.

1. Копринен костюм

Грижата за коприната е много трудна. Ако прането, сушенето и гладенето се извършват неправилно, тя може бързо да загуби вида си. От друга гледна точка, лъскавата текстура и блясъкът показват тялото ви в доста „нелюбезна” светлина, акцентирайки на всяка дупчица от целулит по краката и дупето.

6 МОДНИ РЕШЕНИЯ, КОИТО ВИ СЪСТАРЯВАТ

2. „Байкър” шорти

Някои хора смятат, че тази тенденция е нелепа, други са луди по нея. Но няма как да не се съгласим с факта, че тези панталонки от трико изглеждат добре само на високи и слаби момичета по простата причина, че визуално скъсяват краката, подчертават бедрата и са прекалено стегнати.

3. Гащеризон с дълги ръкави

Гащеризоните трайно се настаниха в гардеробите ни през последните години. И докато летните модели са закачливи и супер удобни, не можем да кажем същото за есенните им „братовчеди”. Самият факт, че трябва да се събличаме и обличаме 10 минути, само за да отидем до тоалетна в офиса, ни отказва тотално!

4. Светли велурени обувки

Когато купувате обувки от светъл велур, бъдете готови да се грижите добре за тях, защото колкото са красиви, толкова и непрактични. Дори малко петно може незабавно да съсипе цялата ви визия.

5. Прозрачна чанта

Изглежда впечатляващо и уникално на модния подиум, но не е особено практична. Освен че може да привлече вниманието на крадци, не е особено готино всеки да знае, че сте в цикъл, например, при това само поглеждайки към чантата ви.

6. Рокля тип нощница

Роклята, която е боготворена в цялата модна индустрия, лесно се мачка и дори малки петна се виждат кристално ясно върху нея. Няма да споменаваме, че е наистина трудно да изберете правилното бельо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама