Тенденции при червилата за 2021


Тенденции при червилата за 2021
Снимка: iStock/Guliver

Никой друг козметичен продукт не е толкова „разтеглив“ и универсален като червилото. Може би ще се изненадате, но в период на криза, единствените продукти, които бележат ръст при продажбите, са червилата, което доказва, че хората са готови да похарчат малко повече за така необходимите цветове, които да повдигнат настроението. Ето защо днес ще ви предложим на кои нюанси да заложите през новата година, за да сте в крак с тенденциите.

Традиционното матово червило не отива никъде, но в близкото бъдеще дамите ще продължат се стремят към по-лесни формули, които са съчетаеми с предпазните маски за лице. Хибридните продукти като масла за устни с цвят стават все по-популярни, тъй като всички се стремят да опростят грижата за кожата и грима по време на пандемия. А ето и кои цветове ще властват през идните 12 месеца.

ТРЕНДЪТ НА 2021: КОСА В ОПУШЕНИ ТОНОВЕ

1. Червило „без червило“

Сещате ли се колко популярен беше нюд гримът „без грим“? Е, сега е време и червилата да се докоснат до този тренд. Най-добрият начин да го постигнете е да нанесете телесен цвят с розов оттенък и матов завършек и след това да избършете със салфетка остатъка.

2. В два тона

Казват, че 2 е по-добре от 1, а когато говорим за червило, това не може да бъде по-вярно. Изберете два нюанса, които все пак не са твърде различни на цветовата скала и действайте смело!

3. Металик

Ако имате нужда от малко блясък след тази трудна година, то със сигурност ще ви хареса това, което металическите отблясъци могат да предложат. Можете да изберете цвят с подобен отблясък или пък да вземете безцветен металически гланц и да нанесете над любимото си червило.

4. Пепел от рози

Пясъчната роза е чудесен нюанс за моментите, когато искате да постигнете естествена визия или да излезете без грим. Още по-добре ще изглежда, ако отгоре нанесете балсам за устни за здрав, „пухкав“ блясък.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама