Модните тенденции, които ще доминират през 2021


Модните тенденции, които ще доминират през 2021
Снимка: Getty/Guliver Images

След цяла година, прекарана в комфорта на уютните дрехи, лесните начини за вдигане на модното ниво през новата година вероятно няма да дойдат достатъчно бързо. За щастие, има много нови тенденции, които макар и иновативни, съвсем не пестят от комфорта. Така че 2021 определено се очертава печеливша! Разбира се, никой не очаква от вас да си купите нов цикламен костюм от коприна, за да го разходите в хранителния магазин. Но ето няколко тенденции, които разполагат с достатъчно количество блясък, за да ни повдигнат настроението, но пък и стават за недотам вълнуващото ни ежедневие.

1. Смесване на щампи

Смесването на различни принтове досега се гледаше като внимателна наука. Да, ама вече не. За 2021 обличането с противоречиви, забавни, смели отпечатъци не само се насърчава, но и ще ви накара да се влюбите отново във всяка дреха в гардероба си.

7 МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ, НАЛОЖЕНИ ОТ ПРИНЦЕСА ДАЯНА

2. Луксозни… анцузи

Като се има предвид факта, че всички прекарахме 2020 в клинове, анцузи и суичъри, наистина има смисъл големите модни къщи да вземат нещата в свои ръце. Chanel, Celine, Miu Miu и Balenciaga са само някои от марките, които са намерили начин да вдигнат уютните дрехи на следващото ниво.

3. Пачуърк

Dolce and Gabbana, Issey Miyake и Gucci са част от смелите брандове, които показаха фънки стил в своите кампании за 2021 година. Можете лесно да въведете тази тенденция в гардероба си под формата на пачуърк рокли, тениски, якета и др.

4. Фантазии от тюл

Giambatista Valli показа обемни рокли със слоеве и пластове тюл, докато Fendi премина по по-съобразен маршрут със своите тюлеви творения. Какъвто и тюл да сте решили да носите, бъдете смели с него.

5. Плетива

Добре, виждайки как Chanel показва сладурски трикотажни изделия, не е напълно новаторско, но пък този стил проправи път на Proenza Schouler и Loewe. Плетивата варират от комплекти до изискани рокли, така че ще можете да носите този стил от дивана до следващото соаре (надяваме се, да има такова през 2021).

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама