Fendi вкараха модни легенди в прозрачни кутии


Fendi вкараха модни легенди в прозрачни кутии
Снимка: Instagram

Британският дизайнер Ким Джоунс, който се присъедини към италианската модна къща Fendi като водещ дизайнер за дамски облекла през септември 2020 година, и продължава да изпълнява ролята си на артистичен директор в Dior Men's, сътвори зрелищно ревю. Колекцията му за пролет/лято 2021 събра на един подиум различни модни легенди, но за да бъдат спазени противоепидемичните мерки, той вкара всяка една дама в плексигласова кутия. Всички прозрачни инсталации за социално дистанциране бяха оформени като букви – Fendi. Пропомняме ви, че Джоунс наследи покойния Карл Лагерфелд в ролята му на дизайнер за марката.

CHANEL ПРЕДСТАВИ КОЛЕКЦИЯ ЗА СВАТБА ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ

Първите лица, които се забелязаха на шоуто в Париж, бяха Кейт Мос и дъщеря ѝ Лила. Кейт се слави като муза на Ким Джоунс и не пропуска да участва в негово ревю. 47-годишната модна икона бе облечена в сребърна сатенена рокля, а нейната двойничка, 18-годишната ѝ дъщеря Лила, изглеждаше невероятно в сребърна двуслойна рокля с мъниста.

После се присъедини и 28-годишната Кара Делевин с къдрици като от 20-те години на миналия век, която беше без сутиен под зелената прозрачна риза и отворения костюм. 50-годишната Наоми Кембъл пък привлече вниманието в рокля с метален мраморен принт, която беше в комплект с драматична пелерина.

Междувременно 24-годишната Бела Хадид излъчваше изтънченост в черна рокля. В края на зрелищното шоу се появи и Деми Мур, която беше направо неузнаваема с новите „подобрения” по лицето.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама