Дрехите, които всички парижанки носят в момента (СНИМКИ)


Дрехите, които всички парижанки носят в момента (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Нашето очарование към френските жени е неподвластно на времето, точно какъвто е и техният стил. Способността им да изглеждат вечно елегантни ни вдъхновява от десетилетия (всъщност векове), а още по-хубавото е, че този безупречен стил не изчезва с възрастта. Пример за това са Одри Тоту, Изабел Юпер, Жулиет Бинош и редица други красавици, отдавна прехвърлили 40-те си години. Ето кои са най-добрите начини да „разтърсите“ есенно-зимната мода през 2023 г. като истински парижанки.

Вижте още: Най-големите бюти тенденции за зима 2023 (СНИМКИ)

1. Нюанси на зимно бяло

„Правилото“ никога да не носите бяло през студените месеци излезе от мода преди доста време, но има някои нюанси, които ще направят цвета да изглежда най-добре през по-студените месеци. Кремавото, мръсно бялото и много бледите нюанси на сивото са много по-подходящи за сезона от супер свежото бяло и се съчетават много по-добре с други любими есенни цветове като бежово и бордо.

2. Ежедневен костюм

Елегантно скроеният костюм винаги ще бъде на мода, но за 2023 предпочитаната кройка определено е прав крачол и по-свободен блейзър пред, да речем, прилепнали панталони и изрязани сака. Тъканта трябва да лежи стабилно по средата - нито много стегната, нито много хлабава.

Вижте още: 4 модни тенденции за зимата, които трябва да знаете

3. Винтидж клоширани дънки

Разкроеният деним се завърна! Но за тези, които искат да са сигурни, че все още изглеждат актуални, а не като част от 70-те години, предлагаме да съчетаете дънките с изчистени кройки, вместо с бохо блузи или изрязани жилетки. Винаги можете да добавите доза елегантност с копринен шал или лента за глава.

4. Двоен деним

Тази тенденция може да е започнала като част от възраждането на 90-те, но ще кажем, че завръщането на Бритни Спиърс определено ускори движението. Този път жените избират съвпадащи дънкови елементи, вместо да смесват няколко нюанса. Не забравяйте да добавите и някои контрастни елементи, като кариран блейзър или черна чанта през тялото, за да разчупите всичко синьо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама